Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Arkadaşlar yumurtanın çatladığını nerden anlayabilirim,herhangi bir belirtisi var mı? birde rahim duvarı kalınlığına bakacakmış ayın 4ünde bu ne demek oluyor? bildiklerinizi paylaştığınız için Allah razı olsun

YUmurtanın çatladığı ovulasyon testi alıp anlayabilrsin idrar ya da tükürük oluyor. Vücut ısından anlayabilirsin. YUmurta çatladıktan sonra vücut ısısı yükseliyor. Yumurta öatladığı zaman beyaz yumurta kıvamı bir mukus oluyor. Bazen minik bir leke oluyor. Bazn sancısı hissediliyor, ilaç kullananlar daha rahat hissediyor. O günler önemli günler🙂Doktor size ve durumunuza göre ilişki takvimi verecektir.
Rahim kalınlığı ise bebeğin rahme tutunması noktasında önemli. İnce yada kalın olursa sıkıntı yaşanabiliyor Kontrol eder, normalse süper. Ha sıkıntı varsa da ilaçla halledecektir durumu. Görüşürüz

Arkadaşlar yumurtanın çatladığını nerden anlayabilirim,herhangi bir belirtisi var mı? birde rahim duvarı kalınlığına bakacakmış ayın 4ünde bu ne demek oluyor? bildiklerinizi paylaştığınız için Allah razı olsun

<iframe height="284" marginHeight="0" src="http://galeri.meleklermekani.com/populer-galeriler-300.php?s=mmforum" frameBorder="0" width="300" name="galeri" marginWidth="0" scrolling="no" align="center"></iframe>
<!-- google_ad_section_start -->meleklerimmmm sizlere iyi mi kötü mü bilmiyorum ama anlatacaklarım var...
buğün sabah kasık adet olacakmışım gibi agrıyordu vede kahvaltıgı yaptıktan sonra gelmeye basladı. öglen 2 de tekrar baktım kahverengi bi koyu kıvamda geliyodu ve hala geliyo...halada göğüs acımam var.çok heyecanlandım biraz önce test yaptım negetif çıktı.
artık ne doğru ne yanlış bilemiyorum.sabah adet oldugumu görünce iki gözüm iki çeşme
aagladımmmmm.eşim zor teselli etdi.acaba klomen tedavisinde böyle şeyler olurmu kiii bilginiz var mı????bu arada 26 da olmam gerekiyordu bugün 24 de oldummmmm:pasi:
ne zamn kavusurum bebegime bilemiyorummm ama onu heyecanla bekliyoruummm.bebeğim
bana bi akıl verin tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorummmm
<!-- google_ad_section_end --> ????????????​
canım ya 5 günlüğüne şehir dışındaydım ama aklım burdan gelecek güzel habelerdeydi.üzülme cnm.klomen bende 14 gün gecikme yapmıştı we hamile gibi karnım ağrıyor,göğüslerim şişip midem bulanıyordu.yani ilacın yan etkilerinden dolayı da olabilir.test negatif çıkmış olabilir,ben 14 günün sonunda adet olduğumda karnıma parçalayacak gibi wurup niye geldin diye ağladığımı biliyorum.ama artık geçtim atlattım o günleri yapacak bi şey yok.rabbimn werdiğne de wermediğine de razı gelmek zorundayız.herşeyde bir hayır war diyip Rabbimin ol demesini beklemeliyiz.O nun bir sınawı bu bunu biliyorum.onun için doktor tedawinin yanında her an dua et.dualarını eksik etme inşlh olur....Rabbim yardımcımız olsun...

ya kızlar size bir şey diyimmi.boşuna kendimizi harap ediyoruz.tıp artık o kadar ilerledi ki.hiç olmazsa tüp bebek yöntemi war.hatta daha uygun bir yöntem çıkmış.aşılama we tüp bebek haricinde yeni bir yöntem.geçenlerde tw de izledim we fiyatı aşılamadan biraz yüksek we tüp bebeğin yarı fiyatı.tutma olasılığı ise tüp bebekden daha fazla....yöntemin adını tam olarak hatırlamıyorum öğrendiğim anda size burdan yazacam.moralinizi yüksek tutun çünkü meleğimizin bize tutunması için moralimiz çok önemli.moralsiz bir stresli bir bünyeye tutunmaya korkar meleğimiz :D:D olacak biliyorum olacakkkkk....

eczanelerde ovulasyon testleri war.önce internetten yumurtlama hesaplama yöntemiyle tarihlerini bul sonra da o günlerde ovulasyon testlerini yap.ben bir kutusunu 10 liraya alıyorum eczaneden.içinde iki adet test war.ruj şeklinde olanlarıda warmış ama idrar yoluyla olanı en en garantisi olanı sanırım.zaten yumurtan çatlarken hafif bir sancın oluyor diye biliyorum.rahim duwarı kalınlığı ölçümü ise gerekli bebeğinin sana tutunabilmesi için önemli bir durum.bir de eğer rahim filimi çekilmediyse çektirmeni tawsiye ederim.çünkü eğer tüplerinde problem warsa her şey normal olsa bile gebelik zor olur.ilaç,rahim kalınlığı we yumurtlaman bişey ifade etmez.bence ilk önce rahim filimi we eşinin sperm testiyle başla işe.bunlar yapıldı we herşey normalse o zaman klomen we yumurta takibini yaptırmalısın.umarım bir an önce kawuşursun meleğine....

Tavsiyeleriniz için Allah razı olsun ,sizlerle kendimi daha güvende hissediyorum... Aslında ben şuan bir eczanede hem ilaç kısmına hemde dermokozmetik kısmına bakıyorum ama malesef eczacıma durumumu açamıyorum.. kadının aklı çıkıyor hamile kalırda işi bırakırım diye ama bir an önce meleğime kavuşmak istiyorum...Eğer eşimle arama birisi girecekse bu;bana anne onada baba demeli diyorum... İnşaAllah tez zamanda meleğimizi kucağımıza alırız...amin

klomen

arkadaşlar moral olsun diye yazıyorum çünkü sizi çok iyi anlıyorum bende klomenle hamile kaldım her ay heycanla beklemek çok zor gerçekten şu anda oğlum 6 aylık Allahım hepinize nasip eder inş umutsuzluğa kapılmayın ve tedaviyi hiç bırakmayın

Arkadaşlar sizce b ay gebe kalmazsam rahim filmi çektireyim mi? eşimin sperm değerleri normal çıktı bir sorun yok benimde tahlillerim temiz çıktı...kararsızım 1ay daha kullansam mı yoksa onuda yaptırıp beklesem mi

Geri