Hayatım ben iki ay kullandım 4 yumurtam olmuştu. Olmayınca iğne denedim gonal f onda da 4 ledik. Sonra ara verdi doktor yani bu ay. Ama dedi ki sperm değeriniz çok düşük normal yolla çocuğunuz olmaz. Bende sorun yok diye aşılama dedim yine, iğnesiz hapsız. Yani kendi yumurtama aşılama oldum. Dr asla olmaz dedi. Aman dedim boş geçmesin ya tutarsa. Ben tüp bebek merkezleri arıyorum. Bugün aşılamadan sonraki 14. gün. Adet olmayı bekliyorum gerçi olmazsam kurban kesicem walla😀 Yani bebiş olursa. Bu arada çatlatma iğnesi yapmamasının nedeni, yumurta sayın olabilir, bir iki tane ise, vücut kendi çatlatır diye gerek duymamış olabilir. Ben de sayı 4 olduğu için ovitrella ya da pregnyl gibi iğneler kullanıyorduk, kist oluşmasın diye. Hayatım serophene ile uğraşçağınıza eğer siz de sperm problmi yoksa iğne kullan, yumurtalar uyarılınca şans daha yüksek oluyormuş. Hep klomen rahmi inceltiyormuş (gerçi belki doktorun jel de önermiştir) İğne inceltmiyormuş. Hayırlı olsun.. Yaza hamile girelim di mi ama🙂 hadi güzel haberler bekliyorum herkesten..