Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

selam kızlar.klomeni ilk defa kullananlar için birşey paylaşmak istiyorum.bende bu ay ilk defa kullandım ve adet gecikmem oldu.hamileyim diye çok ümitlendim.ama dün gece eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptırdık.sonuç malesef negatif.acayip kötü oldum.kolmenin adet geciktirdiğini göz önünde bulunduralım lütfen.çok fazla umuda kapılıpda benim gibi üzülmenizi istemem.sevgiler herkese......

denizciğim bende bu ay ilkdefa kullandım salı günüde doktora gidecem kendmi şimdiden hazırladım olmamasına... ama canımı sıkmıycam artık kısmetse olur ,öbür türlü hem kedime eşime zarar veriyorum.. bol bol dua edip eğer hayırlıysa rabbim bizlerede anne olma duygusunu tattır..

gamişcim kendini olumsuz düşüncelere kaptırma.olumsuz düşünmekde etkiliyor hamileliği.ben geçen yıl ilaç falan almadan hamile kaldım ve o ay bebek düşüncesini atmıştım kafamdan.bir baktım hamile kalmışım.kafanın rahat olması lazım yani.gerçi 5 aylık hamileyken kesemde su bitmesinden dolayı hamileliğim sonlandırıldı.bu senede kendimi yine hamileliğe odakladığım için olmuyor belkide.hayırlısı canım ya.elbet bir zamanı var ama biz acele ediyoruz belkide.hakkımızda hayırlısı....

Hayatım adeti stres heyecan geciktiriyor. Klomenle çoğunlukla 14. gün adet olunuyor. Ama bu oran siklus tarihine göre değişiyor. Örneğin benim siklusum 31. 13. gün çatlatma iğnesi vurulduğumda tam 18. gün sonra adet oldum. Diğerinde ise 12. gündü çatlatma iğnem 19. gün oldum adet. doktorum en geç 20 güne olursun demişti. Ama bu değerler kişiden kişiye değişecek mesela siklusu 26 olan biri 14. gün iğneyi oldu ise 12. gün sonra det olacaktır. O da erken oldum dicektir. Aşağı yukarı durum böyle. Serophene ile hamile olan bir sürü kişi biliyorum. İnşallah ikincide olur hayatım

mrb koza.benimde bu ay klomenle ilk ayım.ama bana çatlatma iğnesi yapmadı doktor.bu ay hamile kalmazsam bir dahaki ay yapaıcakmış.yumurta kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor?kaç tane yumurtan geliştyi bu ay?ben şuan beklemedeyim adet olmamayı bekliyorum.kısmet artık.umarım en kısa zamanda dileklerimiz gerçek olur..

Hayatım ben iki ay kullandım 4 yumurtam olmuştu. Olmayınca iğne denedim gonal f onda da 4 ledik. Sonra ara verdi doktor yani bu ay. Ama dedi ki sperm değeriniz çok düşük normal yolla çocuğunuz olmaz. Bende sorun yok diye aşılama dedim yine, iğnesiz hapsız. Yani kendi yumurtama aşılama oldum. Dr asla olmaz dedi. Aman dedim boş geçmesin ya tutarsa. Ben tüp bebek merkezleri arıyorum. Bugün aşılamadan sonraki 14. gün. Adet olmayı bekliyorum gerçi olmazsam kurban kesicem walla😀 Yani bebiş olursa. Bu arada çatlatma iğnesi yapmamasının nedeni, yumurta sayın olabilir, bir iki tane ise, vücut kendi çatlatır diye gerek duymamış olabilir. Ben de sayı 4 olduğu için ovitrella ya da pregnyl gibi iğneler kullanıyorduk, kist oluşmasın diye. Hayatım serophene ile uğraşçağınıza eğer siz de sperm problmi yoksa iğne kullan, yumurtalar uyarılınca şans daha yüksek oluyormuş. Hep klomen rahmi inceltiyormuş (gerçi belki doktorun jel de önermiştir) İğne inceltmiyormuş. Hayırlı olsun.. Yaza hamile girelim di mi ama🙂 hadi güzel haberler bekliyorum herkesten..

merhaba arkadaşlar,
Benim ikinci klomen denememde başarısızlıkla sonuçlandı maalesef 🙁 kısmetten ötesi olmuyor işte ne yapalım. Dün akşam epey ağladım sızladım şimdi de kendimi toplamaya çalışıyorum. Hafta içinde doktorumla konuşacagız sanırım 1 ay daha kullan dıyecek. Allahım hepimize sabır versin, ne diyeyim...

benim de klomenle ilk ayım dı arkadaşlar.... Adet olamayı bekliyorum 3 günüm kaldı... 10 aydır istiyoruz bakalım kısmet ne olacak bilmiyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Buradaki yazıları okudukça kendimden bi parça buluyorum herkeste. Aynı duyguları yaşadığımız için çok iyi anlıyorum herkesi. Birbirimize dua edelim kızlar...

Arada ben de ağlıyor, dağıtıyorum ortalığı🙂)) Olsun sonu güzel olcak değecek hepsine🙂
bende aynen canımmmmm. aglamak bi yöneden iyi insan içini boşaltıyorrrrr.sonounun güzel olması zaten beni sabırsız yapan o minik elleri ayakları doya doya öpmekkkkk rabbbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

dogrudur canım ama bende 2 gün önce oldu veee normalden az oldum ilk lekeleenme gibi oldu bende üstüne görme falan oldum zannetdim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ümitlenmiltim bnasip kımett

kendini hazırlaman da fayda var canım. insan morali çok yıkılıyor çünküüüü. bende kendimi hazırlamak istedim ama yapaamadım insan umutlanıyorrr:bebeğim:

aminn hepimizeee. rabbim hepimize nasip eylesin anne olmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgüle güle
ediyoruz tatlım birbirimizin destegiyle ayaktayız zaten