Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Kızlar bugün regl oldum. 17. güne güzel uyanamadık. Hayırlısı. Tüp bebek araştırmalarına başlıyorum artık🙁

Uyuz muyum neyim? ml de 20 milyon ve toplamda %50 hareketlilik sınır. Ama bu değerler bize 1 kaç yıl içinde çocuk olma şansı verirmiş. Biz de tam bu sınırda idi değerler. Dr aşılama dedi 2 serophene tedavisi sonrası. Ben eşime e vitamini, fındık fıstık çinko padişah macunu gibi şeyler yedirdim. Aşılamada öğrendik ki sayı 12 milyon düşmüş. Bazı erkeklerde değerler oynayabiliyormuş. Stres yorgunlukta buna neden olabiliyormuş. Dr bu durumlarda iptal de edebiliyoruz dedi. Ay nasıl üzüldüm, zerre kadar umutlu konuşmadı. benim bacaklar açık öyle sinirlerim tpemde olmucak bir iş için onca iğneyi yedim. Neyse o yedirdiklerim işe yaramış olmalı ki aşılamadan sonra 15 milyon kaliteli sperm enjekte edildi. Eğer değerleriniz bunların üstü ise şansınız artıyor. Yani ml de 60milyon ama hareketlilik %5 ise 3 milyon olmuş oluyor düşük oluyor gibi. Öpüyorum hakkımızda hayırlısı

hımm ..ama sanırım sperm sayısı yüksek olunca hareketlilikin illa % 50 olması gerekmiyor ..sayı yüksekse bu onu tolere edebiliyor sanırım ..doktor bana öyle demişti çünkü ...sperm sayısı düşük olanlarda hareketlilik az ise sorun oluyormuş galiba.
benim eşimde sperm sayısı 77 000 000 çıktı ml de ...hareketlilik oranı da % 47 ..doktor gayet ii dedi ..bilmiyorum artık ...hayırlısı ..

Kızlar bugün regl oldum. 17. güne güzel uyanamadık. Hayırlısı. Tüp bebek araştırmalarına başlıyorum artık🙁

canım benim hayırlısı ne diyelim. Umarım bir gün bizde kavusacagız evlatlarımıza. Bu arada dün bi arkadaşımla konuştum o da tüp bebekle üçüz sahibi olmustu hatta yine ortak bi arkadaşımız ikiz sahibi olmuş onları anlattı sıkma canını dedi, kendi başından geçenleri anlattı biraz rahatladım. Bu ay doktoruma devam edip sonrasında olmazsa değiştirmeyi dusunuyorum. Bu arkadaşlarım memorial da yaptırmışlar tüp bebek ve ordaki doktorlardan çok memnun kalmışlar, klomenle 1 kez daha denemeye karar verdim sonrasında tatıle gıdıcem zaten olmadı memorialda devam edecegim tedaviye Allah izin verirse. kozacım sende memorialı düşünebilirsin istanbuldaysan pek çok insandan memnun olduklarını duydum ben.
Herşey allahtan canım, bugünü atlatınca kendıne gelirsin. İlk gün insan moral olarak biraz yıpranıyor ama toparlanınca yola devam. İnşallahhhh bi dahaki denemede bebeğin gelir kozam inşalllhhhhh

slm

tatlım benim sakın canını sıkma...hayırlısını dileyelim Allahtan...en kısa zamanda bizlere hamile olduğunun haberini vereceğini hissediyorum yoğunlukla...bugüne kötü başlamış olabilirsin ama yarınlar seninle olsun canım.öptüm.

kozacım üzülme hayırlısı.Allah büyük dua et bolca.ilk öğrenince insan yıkılıyo umutsuzlanıyo ama sonra tekrar güçleniyo.bundan sonra tüp bebekmi deniyeceksin.ben aşılama ve tüp bebek için bişey diyemiyorum doktorum ne derse onu yapıyorum şuan.3 ay klomen kullan zaten olur demişti rahat bi şekilde bilmiyorum bakalım olacakmı 3.ye geldik.olmazsa belkide sona aşılama yapcak.Allah verecek olursa korunsa bile veriyor yani🙁((

Geri