Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

haziran13 ilkinde hemen morelini bozma.ilkinde tutacak diye bişey yok zaten daha yeni başlamışsın.bende aynı tedaviyi görüyorum bu ay 2.ayımdı adetim gecikince doktorum kan testi yapttırdı ama sonuç olumsuzdu.1hafta daha bekledim bugün yine gittim doktora kist oluşmuş.buda klomenin yan etkisiymiş.bi taraftan tedavi ediyo bi taraftan kistmi oluşturuyo bu klomen anlamadım ki.adet söktürücü verdi.adetim olunca yine gidicem kistler yine varsa ona göre bi tedavi yapcakmış.off çok can sıkıcı bişey beklemek her seferinde yıkılmak.Ama sabretmemiz lazım Allah büyük.

saol koza istemeden de olsa umutsuz oluyorum.çünkü etrafımda herkes ya hamile ya yeni doğum yapmış.ama burası bana iyi geliyo.senin eşine dr. nezaman sperm testi yaptı.benim eşime daha yapmadı.aslında dediğin gibi biz zaten sürekli kontrol altındayız onlarnda tedavinn başından beri bakılması gerekir.senin aşılama ne zaman sonuçlanacak.inşallah güzel haberlerini paylaşırız.

Sinoplu sayınız yüksekse kesin olur. Biz sayıdan kaybediyoruz. Aaaaa hadi bakalım bir bakıyormuşsun ikiz oluyormuş🙂)
canım benim daha belli değil bakalım haftaya çağırdı doktor ya tutar ya tutmaz nasip hayırlısı ile hamileyimdir inşallah buarada benim eşime sperm testi yapıldı ve yüksek sayımız canım böğle iste bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...
Haziran 13 sağol canım. 16. günü de devirdik ya. Hayırlısı. Serophene de olduğu gibi olcak diye çok korkuyorum. çatlatma iğnesinden sona 19 ya da 20. gün regl olmuştum. Şİmdi çatlatma iğnesinden sonra 18. gün olmuş oluyor. Yani asıl sıkıntı yarın ve öbürgün de aynı ise mantık. Ah bilemedim ki. Kasıklarımda hep bir hareket var, adetolcakmışım gibi ama geçiyor sonra. Allahım azcık belirti ver diyorum iyiyse de kötüyse de, varsa belirti onları da yoramıyorum bir yere🙁

canım inşallah tutmuştur bu sefer, insanın eli de gitmiyor ki test yapmaya korkudan. Allahım yardımcın olsun, yüzünü güldürsün. Eşime de yapacagız tahlil bu ay, en azından bişey varsa boşu boşuna ugrasmayalım. Hayırlısı için dua ediyoruz işte

bengülcüm benim de aynı. Aman napalım biz kendimize bakcaz. Sperm testi ara ara yaptırıyoruz. birinde 15 milyon, 2 de 20 milyon en son 12 milyon çıktı ml de. Allahtan toplamda 15 milyon oldu enjekte edilen. Ama doktor umutsuz konuştu. Biz de sorun sperm sayısı yani🙁 12 milyonu aşılamada söyledi. Tabii bu rakamlarla beraber hareketlilik önemli. Aslında sonucu 4 gün önce öğrenebilrdim, korkudan bakmadım hayatım. İdrarda da belli dünden beri, ona da bakmadım. Bu arada kisti yumurtalar çatlamayıncaoluşturuyor, doktorun çatlatma iğnesi vermiyor mu? gerçi bazı bünyeler yapıyor? Hiç takma kisti, aşılama tüp bebek yaptırmıcaksan o adet olunca gidiyor, gitmese de bebeğe sorun değil.
saol koza istemeden de olsa umutsuz oluyorum.çünkü etrafımda herkes ya hamile ya yeni doğum yapmış.ama burası bana iyi geliyo.senin eşine dr. nezaman sperm testi yaptı.benim eşime daha yapmadı.aslında dediğin gibi biz zaten sürekli kontrol altındayız onlarnda tedavinn başından beri bakılması gerekir.senin aşılama ne zaman sonuçlanacak.inşallah güzel haberlerini paylaşırız.

benimde klomende 2. ayım ben yumurta takibi yaptırmıyorum kendim takip ediyorum idrardan bakılan ovulasyon testlerinden aldım pozitifi gördüm yani yumurta oluştu bakalım sonucu bekliyorum daha adet tarihine 8-10 gün var hayırlısı adetin ilk 15 günü çabuk geçiyor ama ikinci 15 gün geçmek bilmiyor bekleyip görecez şu saatten sonra yapacak bişey yok nasip....

haziran13 ilkinde hemen morelini bozma.ilkinde tutacak diye bişey yok zaten daha yeni başlamışsın.bende aynı tedaviyi görüyorum bu ay 2.ayımdı adetim gecikince doktorum kan testi yapttırdı ama sonuç olumsuzdu.1hafta daha bekledim bugün yine gittim doktora kist oluşmuş.buda klomenin yan etkisiymiş.bi taraftan tedavi ediyo bi taraftan kistmi oluşturuyo bu klomen anlamadım ki.adet söktürücü verdi.adetim olunca yine gidicem kistler yine varsa ona göre bi tedavi yapcakmış.off çok can sıkıcı bişey beklemek her seferinde yıkılmak.Ama sabretmemiz lazım Allah büyük.
çatlatma iğnesi vermediyse kist oluşur ..çatlatma iğnesi tüm yumurtaları çatlatıp kist oluşmasını engelliyor ..
benim etrafımda da herkes hamile yaa..iş yerinde oda arkadaşım korunurken hamile kaldı düşünü gerisini artık 🙁((
Sinoplu sayınız yüksekse kesin olur. Biz sayıdan kaybediyoruz. Aaaaa hadi bakalım bir bakıyormuşsun ikiz oluyormuş🙂)

sayı da önemli ama hareket de önemli...hareketli sperm sayısı kaç milyon olmalı acaba bileniniz varmı ?

Hayatım doktor takibi önemli, eğer yumurta problemin yoksa, ovulasyn testinde çift çizgiyi gördüğünde ovitrella gibi bir çatlatma iğnesi yaptır, çünkü birden fazla yumurtan olmuş olabilir ve o kadarını vücut çatlatmaz. ama pkon varsa tek oluyorsa o ayrı. Hayırlısı olsun canım. Allah hepimize tez zamanda bebek nasip eder dilerim

benimde klomende 2. ayım ben yumurta takibi yaptırmıyorum kendim takip ediyorum idrardan bakılan ovulasyon testlerinden aldım pozitifi gördüm yani yumurta oluştu bakalım sonucu bekliyorum daha adet tarihine 8-10 gün var hayırlısı adetin ilk 15 günü çabuk geçiyor ama ikinci 15 gün geçmek bilmiyor bekleyip görecez şu saatten sonra yapacak bişey yok nasip....

Uyuz muyum neyim? ml de 20 milyon ve toplamda %50 hareketlilik sınır. Ama bu değerler bize 1 kaç yıl içinde çocuk olma şansı verirmiş. Biz de tam bu sınırda idi değerler. Dr aşılama dedi 2 serophene tedavisi sonrası. Ben eşime e vitamini, fındık fıstık çinko padişah macunu gibi şeyler yedirdim. Aşılamada öğrendik ki sayı 12 milyon düşmüş. Bazı erkeklerde değerler oynayabiliyormuş. Stres yorgunlukta buna neden olabiliyormuş. Dr bu durumlarda iptal de edebiliyoruz dedi. Ay nasıl üzüldüm, zerre kadar umutlu konuşmadı. benim bacaklar açık öyle sinirlerim tpemde olmucak bir iş için onca iğneyi yedim. Neyse o yedirdiklerim işe yaramış olmalı ki aşılamadan sonra 15 milyon kaliteli sperm enjekte edildi. Eğer değerleriniz bunların üstü ise şansınız artıyor. Yani ml de 60milyon ama hareketlilik %5 ise 3 milyon olmuş oluyor düşük oluyor gibi. Öpüyorum hakkımızda hayırlısı

slm

Uyuz muyum neyim? ml de 20 milyon ve toplamda %50 hareketlilik sınır. Ama bu değerler bize 1 kaç yıl içinde çocuk olma şansı verirmiş. Biz de tam bu sınırda idi değerler. Dr aşılama dedi 2 serophene tedavisi sonrası. Ben eşime e vitamini, fındık fıstık çinko padişah macunu gibi şeyler yedirdim. Aşılamada öğrendik ki sayı 12 milyon düşmüş. Bazı erkeklerde değerler oynayabiliyormuş. Stres yorgunlukta buna neden olabiliyormuş. Dr bu durumlarda iptal de edebiliyoruz dedi. Ay nasıl üzüldüm, zerre kadar umutlu konuşmadı. benim bacaklar açık öyle sinirlerim tpemde olmucak bir iş için onca iğneyi yedim. Neyse o yedirdiklerim işe yaramış olmalı ki aşılamadan sonra 15 milyon kaliteli sperm enjekte edildi. Eğer değerleriniz bunların üstü ise şansınız artıyor. Yani ml de 60milyon ama hareketlilik %5 ise 3 milyon olmuş oluyor düşük oluyor gibi. Öpüyorum hakkımızda hayırlısı
oooof off.Allah hepimize yardım etsin arkadaşlar.içimizden kim hamile kalırsa lütfen buraya hemen yazsın olur mu...çünkü buna ben de çok sevincem hem de hepimiz için bir umut olur bu ....hayırlısı inş.öpüyorum hepinizi

Geri