Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ya kızlar bişey soracağım progesteron değerinden hamile olup olmadıgın anlaşılmaz dimi?. yumurtlama oluyor mu o anlaşılıyor biliyorum ama yine de bi sorayım dedim🙂

progesteronun düşük cıkmasıda hamıel olmadın anlamına gelebılıyomuş gecen ay benım muhterem (doktor) progesteron sonucuna bakıp cok duşük hamile kalman zaten
cokcokcok zormus demıstı

aslında biliyorum progesteron sonucu yumurtlayıp yumurtlamadıgını gosterıyor ama o kadar uzun sure ugrasınca insan yine de acaba mı dıyor işte, umut dunyası🙂)
düşük olursa yumurtlamıyorsun demekmiş ve hamile kalmayı zorlaştırıyormus bu durumda doktor ilaç veriyor zaten.
Ben cts adetimin 18. gununde yaptırdım 26 çıktı yumurtluyorum yani ama deger yuksek cıkınca ne bileyim belki de hamıleyımdır dedım heyecan yaptım, halbuki bu o demek degıl ama🙂

aslında biliyorum progesteron sonucu yumurtlayıp yumurtlamadıgını gosterıyor ama o kadar uzun sure ugrasınca insan yine de acaba mı dıyor işte, umut dunyası🙂)
düşük olursa yumurtlamıyorsun demekmiş ve hamile kalmayı zorlaştırıyormus bu durumda doktor ilaç veriyor zaten.
Ben cts adetimin 18. gununde yaptırdım 26 çıktı yumurtluyorum yani ama deger yuksek cıkınca ne bileyim belki de hamıleyımdır dedım heyecan yaptım, halbuki bu o demek degıl ama🙂

canım banada doktor progesteron tahlili yapıcak ama adetimin 18. günü çağırmadı 24.günü çağırdı canım ozaman gidicem...

progesteron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir ..belirli bir değer limiti var onun üstündeyse çatlama olmuş demektir bu da yumurtlama olmuş anlamına geliyor ..eğer o değer düşükse çatlama olmamış ya da yumurtlama olmamış anlamına geliyor sanırım ...

canım normalde 21. gunu yapılıyor sanırım ama ben gecen pazar çatlatma ignemi vurdurmuştum 1 hafta sonra gel dedi doktorum. Sanırım yumurtanın çatlama işleminden 1 hafta sonra fılan ıstıyorlar, çatlama gunu de kişiye göre değiştigine göre herhalde 1-2 gun farketmesi normaldir. Ay bunca hesap kitap yap dur halimize bak, eskiden yumurtlama gununu bile bilmezdi kimsecikler🙂

canım normalde 21. gunu yapılıyor sanırım ama ben gecen pazar çatlatma ignemi vurdurmuştum 1 hafta sonra gel dedi doktorum. Sanırım yumurtanın çatlama işleminden 1 hafta sonra fılan ıstıyorlar, çatlama gunu de kişiye göre değiştigine göre herhalde 1-2 gun farketmesi normaldir. Ay bunca hesap kitap yap dur halimize bak, eskiden yumurtlama gununu bile bilmezdi kimsecikler🙂
ya yumurtanın çatlayıp çatlamadığına ultrasonla da bakabilir illa teste gere kyokki ..

evet canım aynen öyle🙂 yumurtalar çatladı da boşa mı çatladı acep:=)
e benim 1 yıldır hep çatlıyor ama boşuna ..hele bu ay 3 yumurtam vardı 3 ü de boşa çatladı iimi 🙂)

Belli olmaz hayatım, kalitesi anlaşılır, döllenebilme ihtimali bilinir, geri kalan spermin işi, sonra o döllerse rahim zarının da işi tutunma, garantisi yok yani hiç bişiyin

ya kızlar bişey soracağım progesteron değerinden hamile olup olmadıgın anlaşılmaz dimi?. yumurtlama oluyor mu o anlaşılıyor biliyorum ama yine de bi sorayım dedim🙂

Geri