Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Ayşe arslan, Haziran 13, sinoplu 17, sağolun ya. Ben pek etkileniyorum böyle şeylerden. Nasıl anne olcam bilmiyorum. O kadar muhafazakar yetiştiriliyoruz ki, jinokolojik muayene bile travma oluyor. Bir de oranı kapa kızım, buranı ört kızım dedirten zihniyetin üstüne, bacaklarını açıp muayene olmak o kadar zor geliyor ki. Boynumu kesseler böyle hissetmicem aslında🙁 Acımadı hiçaşılama aşaması. Ama 3 kişi başımda öylece durunca psikolojik olarak da kötü hissediyorum. Eminim onlar bizim gibi bakmıyorlar ama ne bileyim işte. Hala kötü hissediyorum kendimi. Papatyagüle 4 milyon sperm enjekte edilmiş, o şimdi hamile. İçime biraz da olsa umut doğdu. Benim dr 15. milyona zor ihtimal demişti. Bir daha denemeyelim aşılama demişti. Aman ne çok şey düşünüyoruz de mi. Akışına bırakmak lazım da ben pek beceremiyorum. Dün yattım dinlendim, bugün bütün gün koştum. Kafam dağılıyor çalıştıkça iyi geliyor. Kızlar ya tüm iyi dileklerim sizinle, iyi ki varsınız, sizle de paylaşıp iki ağlayıp zırlamasam şişip çatlıcam. İnşallah bebeklerimizin zamanı gelmiştir ve bir bahaneye gelir artık. Öüyorum hepinizi

Ayşe Arslan inşallah bebek haberlerinle hep beraber bayram ederiz. heyecanla bekliyorm. Tüm dualarım sizlerle..

canım benım bende bu siteye takılmadan önce her dakıkam her sanıyem acaba bu ay kalıcakmıyım düşüncesi beni bitiriyodu ne zamanki buraya takılmaya basladım inan daha cok umutlandım ve takmamaya başladım en aazından ne kadarda bibirimizi görmesek dertlerişmizi paylaşıyoruz ve bu hepimizi cok rahatlatıyo ve ben adet olmadım gecen ay 16sında olmuştum 2gün geri atıyo yani bugün olmam lazım inşallah kalmışımdır kalmışssamda mucize gibi bişey olur yumurtam catladıgında sadece bır kere oldu cünkü 🙂 cuma ya kadar olmazsam test yapıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar kozacım benımde dualarım seninle hayatım inşallah olucak benim içime öyle doğuyo kendine cici bak ALLAHA emanet ol kocaman öpüyorum....

Ayşe arslan hadi inşallah bebenin haberini alırız. Bir kez iki kez nasipte varsa oluyor. Benim arkadaşlarım çocuk istemiyorlardı. Yılbaşında kafalar çakır keyif, deneyelim çocuk olursa başımızın üstünde yeri var demişler. Ve oldu. Tek seferle. Vakti zamanı oluyor demek ki. E benim de aşılamayı tek sayarsak başka ilişki olmadı. Doktor akşama ödev yapın dedi. Onu bile yapamadım. İnşallah o kadar gönülden diliyorum ki inşallah bebeklerimiz artık bizi bekletmezler. Öpüyorum canlarım benim..

inşallah canım herşeyın hayırlısı olsun hakkımızda bugunde adet olmadım yarını beklıyorum test yaptırıcam olmazssam...

arkadaşlar ben klomen kullandım yumurtlama tedavisi görüyorum suan 4mayısta adet olmuştum bugün doktorum yumurtama baktı 18,40mm ulaşmış sizce nasıl?

arkadaşlar ben klomen kullandım yumurtlama tedavisi görüyorum suan 4mayısta adet olmuştum bugün doktorum yumurtama baktı 18,40mm ulaşmış sizce nasıl?

gayet guzel bir buyukluk gibi duruyor, ama doktor bılır tabi ki dogrusunu🙂 çatlatma iğnesi filan verdi mi? ben gecen pazar aksamı yaptırdım ignemi yaklaşık olarak 18 mm cıvarındaydı, acaba benım doktorum mu erken verdı igneyi? off offf bu işler pek karışık ve yorucuuuu

Canım sağol, Nasıl oldu hemen anlatayım.
Şİmddi bizde daha önce yazdığım gibi sperm problemi var. O yüzden aşılamaya geçtik, klomen cevap vermeyince. Bu ay günde 75lik gonal f kullandım. 9 gün. adetin 3. günü başladım. Hep aynı saatte karından iğne yaptım. 4 yumurta oldu yine. Sonra 12. gün olmalı gece 12 çatlatma iğnemi kendim yaptım, hazır şırıngası var. Sonra tam 14. gün sabah 9 da eşim sperm verdi. 11.30 da aşılama yapıldı. Ben çok korktum çok gerildim, oturdum ağladım. Korkulcak gibi değilmiş hiç. Vajinal muayene olmakla eş ki ben çok kastım kendimi yine de acı sızı bişi olmadı. Orda 1 saat 15 dk yatırdılar. Üşümeyim diye üstümü örttüler. Ama bu sefer de eşimin sperm sayısı daha az çıktı. 20 milyondan 11 milyona düşmüş. Doktor dedi kötü bu sonuç. bir toplamdaki hareketimizi öğrenelim. Allahtan o 15 milyon çıktı da biraz rahatladık. Eğer bu ay gebelik olmazsa eşim ürologa gidecek, değişken sperm sayısı olabilirmiş🙁(( başkaca sonrasında azcık sancım oldu adet sancısı gibi sayılır ama o akdar bile değil. Gece uykusuz kalmıştım stresten yattım uyudum anca kendime geldim. Bir de progestan oluyor sanırım, rahmi gebeliğe hazırlayan vajinal bir jel verdi. bir hafta-10 gün kullan dedi sanırım ama tam anlamadım. EĞer bu ay olmazsa 3 ay eşimin tedavisi için ara vercez. Bu değerlerle doğal yoldan hamile kalamazsınız, aşılama gereksiz, bir tedavi sonucu alalım, 3 ay sonra ya bir daha aşılama ya da mikro dicez dedi. 🙁(( Böyle işte ben de durum. Dr üzüldüğümü görünce moral vermek için bir iki şey dedi " yok dedim üzülmedim, bazen ne yaşanması gerekiyorsa o yaşanıyor, önüne geçilmyor, bu da öyle bişi" içimden de diyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun, onları beklediğimize değsin. İnşallah güzle haberlerimizi hep beraber paylaşırız kızlar...hepinizi öpüyorum, destekleriniz için de çok teşekkür ederim. Anneme kardeşime kimseye söylemedim ben, zor oldu dertleşmeden gitmek, eşime patladım onu üzdüm azcık ama geçiçek bu günler de öyle değil mi

koza hiç üzülme ..bu işler tamamen nasip işi..nasibinde varsa bi gıdım sperm de olsa oluyor ..yoksa ne kadar çok spermin olsa da olmuyor..benim eşimin sperm sayısı 77.000.000 çıktı da ne oldu sanki ..bak bizim de olmuyor..ikimizde de bir sorun yok ama olmuyor işte olmayınca.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin ..inanki hiçbirşey olmamasına rağmen bebek olmaması çok daha fazla yıpratıyor insanı ...

Aaa çok sevindim. Hadi inşallah var mı belirtilerin? Kan testi yaptır bugün de çıkar bence. heyecan yaptım, tüm kalbimle diliyorum inşallah bu sefer bebişine kavuşursuun hayatım

canım bu ay da olmadı regl oldum yine ne yapalım aylar bitmiyoya gelecek aylara inşallah inşallah sen kalırsın hayatım dualarım senınle bende biray ılacı bırakıcam daha sonra aşılama yaptırıcam bakalım hayırlısı sımdı ben sana gün sayıyorum17mayısta yaptırdın sanırım bakalım hayırlısı olsun canım benım kendine iyi bak öpüyorum kocaman....

Hayatım üzülme, nasipte ne varsa o yaşanıyor, olacakla öleceğe engel olunmazmış ya, bu da öyle bişi, kimbilir nasip ne zaman. Güç topla çalışmalara devam. Eninde sonunda olcak🙂
Canım sağol 16 Mayısta yaptırdım aşılamamı bu arada. Ama hiç belirti yok, nasıl olur belirtiler onu da bilmiyorum artık dikkat etmeyi bir yana bıraktım, gezdim, tozdum , oh rahatladım. Sol tarafta aşı zamanından beri ince bir ağrı var. 3 gün deli bir batma oldu, araba kullanıyordum, öldüm walla kıramptan. Bekliyorum ama eşimde ben de çok umutsusuz. Hatta bir sonraki ay napıcaz onu da bilmiyorum. İnşallah hepinizin tez zamanda olur da biter bu çilemiz.

canım bu ay da olmadı regl oldum yine ne yapalım aylar bitmiyoya gelecek aylara inşallah inşallah sen kalırsın hayatım dualarım senınle bende biray ılacı bırakıcam daha sonra aşılama yaptırıcam bakalım hayırlısı sımdı ben sana gün sayıyorum17mayısta yaptırdın sanırım bakalım hayırlısı olsun canım benım kendine iyi bak öpüyorum kocaman....

Sağol canım ben de ona inanıyorum ama doktor o kadar olumsuz konuştu ki🙁 Haklısın canım, inşallah tez zamanda olur bebeleriniz🙂

koza hiç üzülme ..bu işler tamamen nasip işi..nasibinde varsa bi gıdım sperm de olsa oluyor ..yoksa ne kadar çok spermin olsa da olmuyor..benim eşimin sperm sayısı 77.000.000 çıktı da ne oldu sanki ..bak bizim de olmuyor..ikimizde de bir sorun yok ama olmuyor işte olmayınca.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin ..inanki hiçbirşey olmamasına rağmen bebek olmaması çok daha fazla yıpratıyor insanı ...

Geri