Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

allahım yardımcın olsun canım. moralini yuksek tut ki bebegin sana tutunsun annesinin yanında olsun dualrım sennle canım. inş. saglıklı sıhhatli kucagına alırsın.

cnm korkma ve umutsuzlanma ne desem senin tecrübelerin yanında yetersiz kalır,sen ne yapacağını daha iyi bilirsin yalnız diyeceğim şu ki;asla korkularla düşünüp kötü sonuçlar kurma kafanda Rabbim korktuğuna uğratmasın inş.dualarım seninle cnm.Allah'ım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

canım benimmmmmm mesajını yeni gördüm misafirlerim vardı giremiyordum ne zamandır canım benim bırakma kendini dualarımız seninle inşallah bebeğin tutunur sana canım benimm allah yardımcın olsun

canım ayrıca üzülme ben biraz araştırdım 5. haftadan tut 7. haftasında keseyi görenler hatta çoktan bebeğini kucağına alanlar olmuş inşallah sende duyacaksın ve Google şunu yaz keseleri göreceksin canım bende bi yerden buldum baktım
6 weeks pregnancy ultrasound sag güzel haberlerle gel ve sürekli yazz ve başka bir doktora daha görün istersen

canım tşk ederim linke baktım ama sanırım benim kesem onlardan birine benziyodu ama benim daha çok oval,o kadar çok duaya ihtiyacım var ki anlatamam,cumayı iple çekiyorum Rabbimden dileğim bebeğim bir an önce gelişsin ve anneciğine şaka yaptım desin,bebeğimi doğurup kucağım almak istiyorum,bebeğim ne olursun artık yeter, beni mutlu etmen gerekiyor,artık seni doya doya yaşayıp kucağıma almak istiyorum,yavru kuşum anneciğini üzme artık seni ço seviyorum,hem bak pazar günü anneler günü var ve cuma günü doktora gidicem ne ollursun anneler günü hediyem ol,sevindir beni,Rabbimin bana vereceği en büyük hediyem sensin kuşum.seni kocaman öpüyorum bebişim.

aymesevcim başka doktora da göründüm ama ultrasyondan kesemi göremedi,alttan baktı yine göremedi,başka da doktora gitmek istemedim canım. tekrar kendi doktoruma gidicem.

inş canm rabbim beni duydu senide duyar inşş dualarım seninle tatlımm rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

kııız hamile misin 🙂 yeni gördüm Rabbim sağlıcakla kucağına versin,ne olur bana da dua et canım bebişimi kucağıma alıp koklamak öpmek istiyorum inşallah senin de benim de bebişimiz sağlıklı olur canım. aşılama falan mı yaptın 🙂 doğal yolla mı oldu? inan çok sevindim 🙂