kızlar günaydın,bugün transferim var ve heyecanlıyım gece pek uyuyamadım,İnşallah Rabbim emeğimin karşılığını en kısa zamanda verir,inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını en iyi şekilde alırız. dualarınıza ihtiyacım var.
canım nasılsın nasıl geçti transferin bnde bügün rahim filmi çektirdim çok canım yandı hafif tıknıklık varmış oda acıkdı allha şükür acık şuanda tüplerim.
slm kizlar transferim yapildi bugun 4.gunum evdeyim dinlenmeye calisiyorum.korkuyorum tutmaz diye cok korkuyorum.is falan yapmiyrm yatiyrum kalkiyorm evin icinde geziniyorum bu bekleme sureci haddinden fazla sabir gerektiriyormus. Rabbim
i bana bagislar insallah.icimde oldugunu hissetmk istiyorum insallah sonuc pozitif olur da onun varligini icimde hissederim.
canım nasılsın nasıl geçti transferin bnde bügün rahim filmi çektirdim çok canım yandı hafif tıknıklık varmış oda acıkdı allha şükür acık şuanda tüplerim.
cok gecmis olsun ccanim tikanikligin giderlmesi guzel insallah en yakin zamanda dogal yollarla hamis kalirsin. benim de test yapmam icin son 8 gunum kaldi buyuk bi sabirla bekliyorum.
slm kizlar transferim yapildi bugun 4.gunum evdeyim dinlenmeye calisiyorum.korkuyorum tutmaz diye cok korkuyorum.is falan yapmiyrm yatiyrum kalkiyorm evin icinde geziniyorum bu bekleme sureci haddinden fazla sabir gerektiriyormus. Rabbim
i bana bagislar insallah.icimde oldugunu hissetmk istiyorum insallah sonuc pozitif olur da onun varligini icimde hissederim.
evet bu bekleyiş çok heyecanlı bekleyiş,bebişim sağlıcakla tutunsun annesine çok dua ediyorum. canım 2 embriyo transfer edildi ve hiç ağrı hissetmedim,tek sıkıntı baya sıkışık gitmek gerekiyor onu da bi şekilde hallettim,evde bi kaç bardak su içtim hastanede de bi kaç bardak su içince sıkışık duruma geldim ve işlem yapıldı,işlemden 10-15 dk sonra altına ördek veriyorlar yapabiliyosun.anlayacağın transfer kolay geçiyor ama en zoru bekleme kısmı diyebilirim. tüp bebek için tedaviye başladığında haberim olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.