Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cAnım raporsuz yaomaya gücünüz yok mu

Canım inan cok üzüldüm dicek hic bisey bulamiyorum.ole bi devletimiz varki nerden nasil kar sağlariz diye düsünüyo.yardima ihtiyaci olanlarin yaninda olmuyo.ama hic sikma canini var bundada bi hayir rabbim böle olmasini istiyo belkide bu sürecte normal yolla hamile kalican kirma umutlarini saki .

Katiliyorum sana canim uzaktan solemesi kolay onlara gore ama ne fakirin yaninda olurlar nede biseye ihtiyaci olanin.sadece konusmasini bilirler.

Insallah canim ya bizde yasicaz bu guzel duygulari cabalarimizin sonuncunda ins.guzel haberler duyucaz insallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Insallah canim bazen burda birbirimize verdigimiz destekler okadar iyi geliyorki tam hersey bitti derken tekrar ayaga kalkiyoruz.insallah rabbim bizimde yuzumuzu guldurur hayirlisiyla.

Insallah canim bazen burda birbirimize verdigimiz destekler okadar iyi geliyorki tam hersey bitti derken tekrar ayaga kalkiyoruz.insallah rabbim bizimde yuzumuzu guldurur hayirlisiyla.

- - - Updated - - -

Insallah canim ya bizde yasicaz bu guzel duygulari cabalarimizin sonuncunda ins.guzel haberler duyucaz insallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

- - - Updated - - -

Katiliyorum sana canim uzaktan solemesi kolay onlara gore ama ne fakirin yaninda olurlar nede biseye ihtiyaci olanin.sadece konusmasini bilirler.

- - - Updated - - -

Canım inan cok üzüldüm dicek hic bisey bulamiyorum.ole bi devletimiz varki nerden nasil kar sağlariz diye düsünüyo.yardima ihtiyaci olanlarin yaninda olmuyo.ama hic sikma canini var bundada bi hayir rabbim böle olmasini istiyo belkide bu sürecte normal yolla hamile kalican kirma umutlarini saki .

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben henüz aşıalama aşamasına yeni gelmişken bile bir yığın masraf yaptım yok yerimden gece gündüz eşimde bende çalışıyoruz sırf para biriktirmek için mesailere kalıyoruz bu stres altında bir de bebeğimiz olsun diye deliler gibi uğraşırken üzerine bir çırpıda doktorlara ne paralar ödüyoruz. üzerine bir de benim doktorum benimle yola devam etmek istemedi beni aynı hastanede bir profesörün başına attı gitti..profesör demek 2 katı fazla ücret demek bende biliyordum en baştan prof e gitmeyi ama lanet olsunki param yetmiyor bunca şeyi karşılamaya şimdi ne olacak bilmiyorum doktorumu değiştirmek istesem bu değiştireceğim 4. doktor olacak..

Allah bütün bunlara sebep olanların da canını bizimkini yaktığı gibi yakıyor mudur acaba hiç sanmam. ama isyan etmek istemiyorum çünkü biliyorum ki birgün bizim de bebeğimiz olacak öyle ya da böyle, belki tedavi olmuyorken o 9 aylık süreçte Allah sana mucizesini göstericek, alsa vazgeçme ve isyan etme Allah yardımcımız olsun sen dua et yeter...

bazen içim içimi yer gibi oluyor,sabırsızlanıyorum,bi an önce olsun istiyorum,2 aşılamadan sonra tüp yapalım dedik rapor çıkaralım dedik ama gel gör ki her şeyimiz yrd prof olan bir doktorun imzasına kaldı,onu yerinde bulmak imkansız gibi bir şey,anlayacağınız bebişimizin gelip gelmeyeceği onun imzasına bağlı,tüm doktorlar imza attı ama ona bi türlü attıramadık,telefonla uğraştık bizden bi daha tahlil istedi,işleri güçleri oyalamak,vicdanları o kadar rahat ki . . .
en az 3 çocuk diyorsunuz aşılama ve tüp bebek ücretleri almış başını gidiyor , rapor çıkaramıyoruz,bunlar ücretsiz olsa inanın ki 5 doğururum ve buna da söz veririm. bazen düşünüyorum başbakana mail atmak istiyorum,acaba okur mu? okusa dikkate alır mı beni yoksa gülüp geçer mi ...

aymesev canım benim sen hiç üzülme gülüm dualarımız seninle,inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım canı gönülden dualarım seninle. eelbet bunda da vardır bir hayır, biraz daha sabır canım.

canım benim ya ne olur çok üzülme Rabbimin bir bildiği şüphesiz var, belki de o dokuz aylık dönemde olacaktır tüp bebeğe gerek kalmadan.ağlamak rahatlatıyorsa ağla ama hiç umutsuz güçsüz hissetme kendini.birgün bizim de bebeklerimiz olacak ve bütün bu acıları yaşanmamış gibi unutacağızzzz...Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verecektir,dualarımız kabul olmuyorsa daha hayırlısını vereceğindendir yada gerçekten olmaması gerektiğindenmiş