canlarımm h.geldinizz yeni arkadaşlar görüyorumm ben 2 sene 4 aylık evliyim evlendim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım çünkü istiyordum hatta ben ilk baştan beri istiyordum ama eşim biraz düşünmeyelim dedi sonra ben düşündüm taşındım oluruna bıraktım olmadı doktora gittim bir sene olmadan tedaviye başlamıyoruz dediler neyse 1 sene tam dolmadan ben tekrar gittim başka doktora biliyordum olmayacaktı çünkü hesaplamama göre düğünümden sonra ilk gecemde bile kalabilrdim çünkü düğünümden 10 gün önce adet görmüştüm ve tabi ilk günlerde hiç korunmadım olacak olsaydı olurdu diye düşündüm başka doktora gittim ve bir buçuk sene oldu diye yalan söyledim klomene başladık olmadı 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi ile birlikte olmadı 2 kes aşılama yapıldı yok yine olmadı işte şimdi bildiğiniz üzere tüp bebek tedavisindeyim
FEBLAYT canım sormuşsun ben nerdeyse 1 buçuk seneden daha fazla uğraşıyorumdur herhalde aslında işşin çok ilginç bir yanı var ankarada dahil olmak üzere özel bir kliniğe gittim tahlillerim yapıldı rahim filmim çekildi vajinal yoldan muayenem yapıldı sayısız yanii en ufak bir problem yok tek sıkıntı kistlerim var ama hamile kalmama engel olacak kaadar değil aksine gittiğim her doktordan güzel haberlerle döndüm yumurtalık rezervim yumurtalıklarım tüplerim herşey o kdar iyi durumdalarki en ufak sıkıntı yok ama hamilede kalamıyorum nedendir yani bi problem olsa tedavisini olcam ama yok çok acılar çektim yaşadım artık hiçbir acı beni korkutmuyor normalde kan vermeden bile korkan bayılan ben sabah kalkıp iğne yapıyorum o kadar ki gaddarlaştım diyebilirim işin güzel bir tarafı daha ilaçlarada yanıt veriyorum en basit tedavinin en kolay acısız ağrısız işlemi klomene bile 19.45mm boyutunda yumurtalıkla çatlama iğnesi yaptırdım bilmiyorum arkadaşlar ne olacak