Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ilacın etkisi bi kaç ay sürer diyolar zaten hamile olabilirsin bi kaç gün beklede test yaparsın Allah gönlüne göre versin.

selaaaamm ben geldiiimmm 🙂 geldim ama maalesef bugün adet oldum ve bu ay kısmet olursa aşılamam yapılacak. aymesev sen aşılama yaptın sanırım süreç hakkında bilgi verebilir misin canım ? devlette mi yaptın,ne olur güzel haberlerle dön ve umudumuz ol,lavinyam senden de güzel haberler bekliyoruz umudumuz olun kızlar .

mrb cnm hoşgeldinn benim aşılamam daha yapılmadı ama sana süreci anlatayım sürekli hemşirelere soruyorum anlatıyorlar adetinin 2. günü gidiyorsun gerekli kan tahlillerin yapılıyor ve doktor iğne veriyor bana iğne verdi gonal f 450 adında o iğneyi günlük aynı saatlerde göbekten yapıyorsun doktorun seni muayene ettikten sonra uygun dozu söylüyor ben 50 doz ile başladım doktorum beni birgün durup birgün sonra çağrıyor kan alıyorlar her gittiğimde sonra alttan muayene ediyor bu iğneyi sen kendinde yapabiliyorsun ama ben kendim yapmadım hep hastaneye gittim yaptırdım tedaviye 1 haftada cevap verende varmış 2 haftada o kişiden kişiye değişiyor ben bugün yani çarşamba günü gittim çok güzel bir yumurtam oluşmuş cuma günü tekrar çağırdı bakalım artık cuma günü belli olur sanırım yumurtam gelişmeyecek diye çok korkuyordum çünkü ilk günlerde cevap vermedim büyümediler ve 2. kutuya başladım ilaç bir kutu içinde bir toz ve bir şırınga içinde sıvı ve 6 tane enjeksiyon var canım ben tıp fakültesine gidiyorum merak ettiğin birşey olursa takıldığın falan her zaman sorabilirsin inş hayırlı olur hepimiz için

teşekkür ederim canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ben de bugün doktoruma gittim ve moralim bozuldu,doktor folikül var dedi 18 mm çatlamamış,o yzden aşılamam 1 ay gecikti,tahlil verdim sonucumu bekliyorum 1 saat sonra çıkacak,sonuca göre doktor tedavi önerecek,ne yapalım kısmet değilmiş ha bu arada sağ yumurtamda ağrı olmasının nedeni de folikülün çatlamaması. Rabbim sabırla beraber hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.

merhaba kızlar... uzun zamandır nette klomen tedavisi olanlar preglny, ovitrelle kullananları okuyup duruyorum... biraz klasik olacak ama bende pkolulardanım... adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım yumurtalar az gelişti 2 gün menogon vuruldum sonra 17mm 13mm ve 12mm olmak üzere 3 yumurta gelişti. 3 gün önce de preglny vuruldum ... Bu ikinci takibim ilki hüsranla sonuçlandı 🙁 acayip kasık ağrılarım oldu ama bugün daha iyiyim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın... Daha önce hiçbirşeyi bu kadar istememiştim...

doktorum doğum kontrol hapı verdi 🙁 eşim çok üzülecek,ona nasıl söylerim ,üzülmesini moralinin bozulmasını istemiyorum 🙁 1 ay ne demek ya 1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullanacam insanın inanası gelmiyor,oysaki eşimle beraber aşılama için o kadar hazırdık ki anlatamam ,ağlamak istiyorumm 🙁 çooookkk zzzoooooooooooor bi sınav bu Allahım,ne olur Allahım uzun sürmesin 🙁

canım yaa dur bakalım lütfen böyle yapma üzülme kullanma birde doktora sormadınmı sana neden verdi doğum kontrol hapını bence kullanmadan ve daha fazla vakit geçirmeden ki okuduğum kadarıyla adet dönemindesin başka bir doktora git ve kullanma hapı canım benim yaa

slm kızlar 26 sı adet günümde dün akşam ilişkiden sonra kanamam oldu bugün bişey gelmedi ama adet olucam galiba çok üzgünümm ya gene olmadıı gene gene gene en başa 🙁(((((( Allah büyük