Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

haklısın canım inşallah güzel haberler alıcaz bizde bende birşey yok çok ama çok yavaş gelişen birkaç yumurtam var bir tane tam gelişmiş var ama 2 tane daha gelişmekte olan vardı onu bekledik yarın yani salı günü tekrar doktora gidicem bakalım inşallah bu hafta aşılamamı yapar çünkü iğnelerimde bitti inşallah umut olurum sizlere ben başka bir siteyi daaha takip ediyorum hatta lavinyada orada orada bir arkadaş var ilkk aşılamasında kaldı lavinyanında on günü geçmiş inşallah hamiledir oda güzel haberlerini alırız onunda bakalım canım ya doktorlardan fazlasıyla umutluyum çünkü gittiğim doktor çok iyi bir profesör allahımda izin verirse olur dediğin gibi kısmetten öteye geçilmiyor yarın yazarım canım

yarın kısmetli haberle dön inşallah. hangi site yazabilir misin? ben de gireyim 🙂

merhaba arkadaşlar bugün benim çatlatma iğnemin 12. günüydü bugün kan tahlili yaptırdım 1.28 çıktı (yani negatif) regl olmama 7 gün kaldı acaba rakam birkaç güne kadar yükselirmi çok moralim bozuldu🙁((

kızlar bişi sormak istiyorum daha önce yazmıştım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. iğneyi ayın 20sinde oldum, 21 inde çatladığını düşünürsek, dün gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı yani 6-7 günde belli oldu mu sizce??? 🙁((

elaburcum sen de benim gibi acele davrananlardansın sanırım... geç dölenme olabilir bence adetinin geçmesini bekle tekrar yaptır testini... Allah gönlüne göre versin...

arkadaşlar siz daha erken çatladığını düşünebilrisiniz ama belki daha geç çatlar en iyi sonuç adetininzin geçmesini bekleyince alırısnız biraz sabredin hem sizde yorulmamış olursunuz düşünmek insanı çok yoruyor olur mu olmaz mı allah bilir inşallah olmuştur hayırlısıyla gelir bebişleirniz...

Yakışıklım ben iğneyi yaptıktan 1 gün sonra diye biliyordum teşekkür ederim umutlarımı yeniden yeşerttin arkadaşım... Umarım olmuştur bunalıyorum artık yavaş yavaş... Allah hayırlısını versin ama beklemek gerçekten çok zor...

calimero cevabın için çok teşekkür ederim ama beklemek okadar zor bir durumki bazı yorumlarda iğnenin 10. günü bile kanda belli olduğunu söylüyorlar ben 12. günü yani dün yaptırdım ama sonuç hüsran burda bir arkadaşın aynen benim gibi regline 1 hafta kala kan testi negatif çıkmış 4-5 gün sonra idrarında pozitif çıkmış ve şuan hamileymiş bende bunu okuyunca tekrar umutlandım umarım benimde aynı durum olur. Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allah seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda🙂

Geri