Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

benim adetime bir hafta kaldı ve bu ay herhangi bir ilaç kullanmadım bi kaç gündür yumurtamda ağrı var ve bazen yürümekte zorluk çekiyorum.

cnm yaa inşallah kendiliğinden olmuştur birşeyler bende hergün iğne yaptırıyorum göbekten nasıl canım yanıyor anlatamam çarşamba günü gidicem hastaneye bakalım ne oldu ne olacak salı günü bitiyor iğne

her gün iğneyi aşılama içinmi yapıyolar iğne bitince ne olcak canımm

evet cnm hergün aşılama için iğne yapıyorlar yumurtalıklara destek için onların gelişmesi için 6 gün kullanıcam bugün son günüm göbekten vuruyorlar 7. gün çarşamba günü hastaneye gidicem yumurtalık takibi yapacak eğer yumurtalıklarda gelişme olduysa ve büyüdülerse çatlatma iğnesi yapılıp aşılama yapılacak canım

- - - Updated - - -

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

evet cnm hergün aşılama için iğne yapıyorlar yumurtalıklara destek için onların gelişmesi için 6 gün kullanıcam bugün son günüm göbekten vuruyorlar 7. gün çarşamba günü hastaneye gidicem yumurtalık takibi yapacak eğer yumurtalıklarda gelişme olduysa ve büyüdülerse çatlatma iğnesi yapılıp aşılama yapılacak canım

- - - Updated - - -

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

hepimizin kandili mübarek olsun kızlar,her ne kadar isimlerinizi bilmesem de forumdaki herkese çok dua ettim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

cnm yaa inşallah kendiliğinden olmuştur birşeyler bende hergün iğne yaptırıyorum göbekten nasıl canım yanıyor anlatamam çarşamba günü gidicem hastaneye bakalım ne oldu ne olacak salı günü bitiyor iğne

inşallah aşılaman tutar canım. ben de normalde ilaç kullandığım zamanlarda yumurtalarım acır ama 3 ay oldu kullanmıyorum ve sağ yumurtam çok ağrıyor,hamilelik belirtisi olabilir mi ki bilemiyorum.

hayırlısı olur inş hepimiz için canım bende geçicem heralde doktor 1 ay daha deneyelim sonra dedi bakalım bekliyorum şimdi ama artık biraz rahat bekliyorum nedendir bilmem eskiden çok stres yapardım her ay 🙂) olmıycak diye

inşallah aşılaman tutar canım. ben de normalde ilaç kullandığım zamanlarda yumurtalarım acır ama 3 ay oldu kullanmıyorum ve sağ yumurtam çok ağrıyor,hamilelik belirtisi olabilir mi ki bilemiyorum.
slm kızlar uzun zamandır yoktum netti kestik yazamadım işallah rabbim emekleinizi boşa çıkarmaz benimde üç buçuk ayım oldu rabbim bu ramazan ayında isteyen herkese en kısa sürede verir

Geri