Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cnm ben çok bi etkisinin olacağını düşünmüyorum sonuçta yumurtalıkların ilaçla buluşması sonucu yumurtalıklarının ilaca vereceği tepkiye bağlı 2 gün önce ya da 2 gün sonra başlamışsın pek etkili olacağını zannetmiyorum ama inşallah hayırlısı olur senin içinn

kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim şu hayırlı günde hiçbirimizin elini kucağını boş bırakmasın gönül kapılarınız açık olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin

Amin canım Allah dualarımızı kabul eder inş bişey sormak istiyorum sana sendede kist olmuştuya doğum kontrol hapı kullanıyorum başka bişey yapmışmıydın gitmesi için

teşekkürler canım dün 3. gündü başladım gitti bende 🙂 kısmet zaten hadi bakalım hayırlısı 🙂

amin canım allah dualarımızı kabul eder inş bişey sormak istiyorum sana sendede kist olmuştuya doğum kontrol hapı kullanıyorum başka bişey yapmışmıydın gitmesi için

aminnnnnnnn yok canım birşey yapmadım kendiliğinden gitti zaten doğum kontrol hapı kullandığım ay gittiler internetten baksana kür yap varsa bulamazsan bende bakayım netten olurmu

- - - Updated - - -

teşekkürler canım dün 3. gündü başladım gitti bende 🙂 kısmet zaten hadi bakalım hayırlısı 🙂

ÖYLE HAYIRLISI OLSUN CNM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ