Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

birde aşılama ile hamile kalma şansın %20 daha artıyormuş canım çünkü o sperm yıkama işleminde kullanılan ilaçlı su spermin ddaha canlı kalmasını ve kalitesini artırıyormuş sanırım birde spermi yumurtalıklarına daha yakın bir yere bırakıyorlarmışki daha rahat birbirlerini bulsunlar ulaşsınlar diye

çok teşekkür ederim bu kadarınıda bilmiyodum bugün gidiyorum doktora bakalım ne diycek bu ay yaparsa aşılamayı paylaşırım tabi bilgilerimi canım Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için

slm bende buay klomen kullandım.adete 3 gün var.4 gün kala btcg 1.2 çıktı.acaba klomenmi yükseltii.normalde hep 0 çıkarda.biligisi olan varmi

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben klomen kullandım 4 ay ama son 2ay çok düzensiz bi şekilde kullandım hatta hiç kullanmadım gibi.klomen kullanmaya başladığımdan beri çok ağrılı adet oluyorum.ilk ay doktor takip etti kist falan oluşmamıştı.ama diğer aylar kontrol etmedi.benim adetlerim düzenlidir 29 günde bir olurum.düzenli olsa bile kist olmuş olabilirmi.yani kist olunca illa adet düzensizleşiyomu?

Canım ya geldim doktordan şimdi kist oluşturmuş ilaç doğum kontrol kullanıcam bir ay bi dahaki aya bebek tedavisine devam ederiz dedi bir ayım boşa geçmiş olcak 🙁( kısmet inş bu dahada üzdü beni ama vardır bi hayır diyorum

canım yaa hayırlısı olsun dediğin gibi vardır elbet bir hayır doğum kontrol hapı ile kistlerin gider zaten bendede vardı kist doğum kontrol hapı ile adetle gitti üzülme zaten kistler de bebek olmasına engel oluyormuş hayırlısı kısmet beklicez artık

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben klomen kullandım 4 ay ama son 2ay çok düzensiz bi şekilde kullandım hatta hiç kullanmadım gibi.klomen kullanmaya başladığımdan beri çok ağrılı adet oluyorum.ilk ay doktor takip etti kist falan oluşmamıştı.ama diğer aylar kontrol etmedi.benim adetlerim düzenlidir 29 günde bir olurum.düzenli olsa bile kist olmuş olabilirmi.yani kist olunca illa adet düzensizleşiyomu?

mrb cnm ağrısını bilemem ama klomen kist yapabiliyor hatta doktor bende her ay kist oluşmuşmu diye kontrole çağırmıştı ve o kistlerde adetlerde düzensizlik yapabiliyor sonuçta klomende yumurtalıklarını yoruyor ya çok büyüyor yada hiç büyümüyor kist oluşmuş olabilir bence bu konuyu doktoruna bir danış gerekirse bir ay doğum kontrol hapı verir doğum kontrol hapını kullandıktan sonraki ay adetle birlikte kistleri atıyorsun bende hemen tedaviye başlamamıştı önce kistlerden kurtulduk sonra klomen tedavisine başladık geçmiş olsun cnm

slm melekler ben aranıza yeni katıldım.. benim de hamilelikle başım dertte.. klomen kullandım geçen ay ama maalesef hamiş kalamadım. her ay tekleyen adetim gıcıklıına yapar gibi bu ay gününden bi gün önce oldu. çarşamba yine gitcem bakalım ne diycek dr. tekrarlanıyomu bu klomen bilgisi olan varmı

mrb cnm ağrısını bilemem ama klomen kist yapabiliyor hatta doktor bende her ay kist oluşmuşmu diye kontrole çağırmıştı ve o kistlerde adetlerde düzensizlik yapabiliyor sonuçta klomende yumurtalıklarını yoruyor ya çok büyüyor yada hiç büyümüyor kist oluşmuş olabilir bence bu konuyu doktoruna bir danış gerekirse bir ay doğum kontrol hapı verir doğum kontrol hapını kullandıktan sonraki ay adetle birlikte kistleri atıyorsun bende hemen tedaviye başlamamıştı önce kistlerden kurtulduk sonra klomen tedavisine başladık geçmiş olsun cnm
canım teşekkür ederim öncelikle yorumun için.benim adetlerim çok düzenli ama hala.ona rağmen kist olmuş olabilirmi diye merak ettim.yani kistler illaki adet düzensizliği yapıyomu acaba onu merak ettim.

canım teşekkür ederim öncelikle yorumun için.benim adetlerim çok düzenli ama hala.ona rağmen kist olmuş olabilirmi diye merak ettim.yani kistler illaki adet düzensizliği yapıyomu acaba onu merak ettim.

aynen benim gibisin.bende çok düzenli adet olurum.klomen kullandım.adetim gününde gelse bile acaba kist oluşmudur

Geri