Canım o iğneleri karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum. Çatlatma iğnesinin de ilkini parayla almıştık. İkincide heyet raporu çıkmıştı 6 aylık. Ve ödedi. Onu da ödüyordur mutlaka. O da yumurtlama tedavisi sonuçta. Ama raporla öder tahminim o ki.
Bence çıkart raporu. Hangi ayda hamile kalacağını bilmiyorsun ki yazık. Hem hamile kalınca da kontrolün testin... Daha çok paraya ihtiyacınız olacak. Benim doktorum devletten özele geçti. Mecbur ona güveniyorum, ona gidiyorum. Muayenelere az da olsa veriyorum. İkili testi ödemiyormuş mesela 65 lira verdik. Daha bunun üçlüsü var bilmem neyi var... Hamile kalmadan verdiğim paraya acımıştım ama kaldıktan sonra acımıyorsun. Onun için rapor işini hallet derim.
Kesinleşince haber veririm canım. İnşallah ondan önce sen bana müjde verirsin. dualarım seninle canımm. Kız olursa Alkım koyacağım, erkek olursa Kayra. Şimdiden Alkım Hanım diyoruz ona... Alkım Hanım da size dua ediyormuş. Bana fısıldadı. 🙂)
evet canım öder ama rapor nasıl çıkarılıyor.birde rapor için rahim filmi lazım mı?benim doktorda devletten özele geçti.doktora verilen paraya acımıyorumda ilaçlar iğneler ağır gelebilir ne zaman hamile kalacağım belli diil çünkü.o testleri falan taktığım yok zatende 🙂 o gelsinde 🙂 inşallah canım en yakın zamanda bende sana müjdeyi veririm.yerim ben o alkım hanımı 🙂 bende onun sağlığı için dua ediyorum canım.öpüyorum ikinizide 🙂