Seastarcım canım üzülme sakın moralini yüksek tut. Kadındaki sorun daha kolay hallediliyor. Bizim sitede benimle aynı zamanda hamile kalmış. Komşum tanıyor. Klomene cevap vermeyince onda iğneye geçmişler. Hamile şimdi. Ama sen sakın moralini bozma. İnan yürekten. Gayret sizden... Takdir Allah tan. İnşallah olur öteki ay.
Benim bebişin durumu iyiymiş. Doktor cinsiyeti için kıza benziyor dedi. Ama kesinleşmesi için birkaç haftaya ihtiyacımız var.
canım çok sağol yok moralim ii allaha şükür.zaten doktor bana mühim değil 3-4 ayda hallederiz dedi.bu ay başladım daha o doktora özele gidiyorum.ama daha adet olamadım.kist olmasından korkuyorum.1 hafta içinde olmazsam doktora gidicem sanırım.
bebişin ii olmasına çoooook sevimdim.ayyy cimcimemiz olucak inşallah 🙂 cinsiyeti öğrenince haber ver mutlaka.
bu arada devlet iğneleri karşılıyor mu biliyo musun canım?gerçi ben emekli sandığına bağlıyım ama sanırım rapor gerekiyor ama kim uğraşıcak raporla falan ya.çok pahalı değilse raporla uğraşamam.kısmet bakalım