slm ben 1 yıldır evliyim hiç sorunum olmadagi halde hamile kalamıyorum bende kontrol altına alındm ve bende klomen kullandm kullandıktan sonra tekrar kontrole gittim doktorum bana yumurtalarımın beklediğinden daha fazla artma oldugunu söyledi ve çatlatmak için igne kullanmaya gerek duymadigini ve bu süre içerisinde 2 günde 1 ilişki önerdi ama tabi önce allahın izniyle sonra doktorlarımızın vesileliğiyle bu ay içerisinde hamile kalma olasılıgı daha yüksekmiş hadi bakalm hayırlısı
Heeeeey klomenciler ses yok mu? Eyees nasıl oldun? İyi misin şimdi seni merak ettim çok. Bir şeyler yazın. Başlığımızı boş bırakmayın. Beni de merakta bırakmayın. Ben 30. gündeyim. Klomendeki ilk ayımda. Cuma kontrolüm var. Bakalım ne olacak...?
Hepiciğinizi öpüyorum.
ayy canım bende bugün klomene başladım.günde 3 tane 5 gün boyunca kullanıcam haftaya çarşamba da kontrole gidicem.yaa bide bana estrofem diye bi ilaç verdidaha önce kullanan var mı?
inşallah hayırlısı olur berrakmavi güzel haberlerini bekliyoruz.
Hiç duymadım o ilacı. Klomen kutuda 10 tablet var. Günde 3 tane ise sana 2 kutu yazdı o zaman. Hayırlısı olsun Seastar.
İnşallah. Güzel haber vermek isterim ama kısmet... Teşekkür ederim.
ayy canım bende bugün klomene başladım.günde 3 tane 5 gün boyunca kullanıcam haftaya çarşamba da kontrole gidicem.yaa bide bana estrofem diye bi ilaç verdidaha önce kullanan var mı?
inşallah hayırlısı olur berrakmavi güzel haberlerini bekliyoruz.
Heeeeey klomenciler ses yok mu? Eyees nasıl oldun? İyi misin şimdi seni merak ettim çok. Bir şeyler yazın. Başlığımızı boş bırakmayın. Beni de merakta bırakmayın. Ben 30. gündeyim. Klomendeki ilk ayımda. Cuma kontrolüm var. Bakalım ne olacak...?
Hepiciğinizi öpüyorum.
32. gündeyim. Hiç adet öncesindeki gibi karnım şişmedi. Ya da ne bileyim hasta olacak gibi bir belirti yok. Göğüslerimdeki ağrı gitti.
Bu klomen daha da çok ileri mi bırakıyor ki adeti? Hafta sonu da oldum oldum. Hiç hamile olacağıma inanasım yok. Ümitlenemiyorum da. Kafam karmakarışııık. Şu birkaç gün bir geçse gitse...
Günaydın arkadaşlar. Bende klomen kulandım ve adetimin 12.gününde yumurtam 20mm oldu. Hemen çatlatma iğnesi oldum. 13 Eylül çarşamba sabah saat 6 da doktor eşinizle degerlendirin dedi. Aynı gün akşamda doktora kontrole gittim ve yumurtanın çatlamış oldugunu gördük. Şimdi ay sonuna kadar beklemedeyiz. Adet olmazsam kan testi yaptıracagım. Ama sürekli kendimi dinliyorum. Hiç bir değişiklik yada belirti yok. Her zaman nasılsam oyleyim. Zaman geçmiyor.