yaş 26 buçuk 😉
bahsettiğim önceki ay olan yerleşme kanamasından tam 1 hafta sonra adet oldum ve sanırım düşük yaptım çünkü o sancıyı 6 ay önce kürtaj olduktan sonra yaşamıştım meğer parça kalmış onu düşürene kadar yerlerde sürünmüştüm. söylediğinde haklısın düşünmemek kafaya takmamak gerek ama insanın elinde değil. bu ay yine hamile olduğumu düşündüren birtakım belirtiler yaşıyorum. normalin üstü bir derecede akıntı, daha muhtemeln ilişkiden 1-2 gün sonra başlayan ve hala dewam eden göğüs ağrısı. mide yanması, gaz problemi, 2 gündür karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor normalde benim önceden ağrımaz adet sırasında çok sancım olur.
ilk gebeliğimi böyle anlamıştım zaten adet olucam bi türlü olamıyorum yazdım google amcaya 😉) oda hamile olabilirsin dedi. birde dün sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılarım oldu. dün sabah 6da uykumdan uyandırdı resmen. bilmiyorum yaa daha test yapabilmek için 1 hafta 10 gün beklemem gerekiyor. çatlıcam meraktan. sabah eczaneye gidip şu hassasiyeti yüksek testten aldım. ama henüz yapmadım. sabah ilk idrarla yapılması gerekiyomuş. yarına kadar beklicem. çokta umutlanmak istemiyorum ama hiç değilse hamile değilsemde o psikolojiden çıkayım artık..