Kizlar bi bakarmisiniz ...!!
Selam Aleykum kizlar.. Sizden bir ricam olcak esim persembe gunu is gorusmesi var Allah rizasi icin bana bize dua edermisiniz belki kabul olur .. Aranizda bazi arkadaslar benim durumumu biliyor lutfen sizden dualarinizi bekliyorum ben kuran okuycam ama musait degilim inslh bu isi alirsa esim biraz rahatlaycaz inslh dua edende edmeyende Allah razi olsun .. Ve size ruyami anlatmak istiyorum . Ruyamda kendi evim varmis ve birden disari cikiyorum bi tanidigin yanina ama icimde sewinc var artik benmde ewim var diye ve hemen ewime gitmek istiyorum ama ewin yolunu bi turlu bulamiyorum ariyorum geziyorum evimi bulamiyorum ve birden esim karsima cikiyo ne geziyon diyo hadi eve gidelim diyo bi bakiyorum ev karsimda ve kapin onunde isik yaniyor ve ben cok mutlu oluyorum yani evim oluyor kaybediyorum ve esim gelip eve gidelim diyor sizce bu ruyanon anlami ne benm kafam karisti ilk defa bole bi ruya gordum inslhbnmde ewim olur cok istiyorum hayatimin duzene girmesini inslh Allahim herkesin gonlune gore versin Allah herkesden razi olsun gordugum ruyami Allahim hayrina cevirsin mutlu olmak istiyorum artik beni dinlednz icin tessekur ederim kizlar saolun