İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #11 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn çok güzel
*jellibon* Daimi Üye Üye 18 Kasım 2008 #12 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn ÇOK güzelll emeğine sağlık canımmmm
nisan Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #13 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn kizlar yorumlar icn tsklerrr
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #14 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn ayyy sımardım cok tesekkürler
juju Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #15 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn süper böyle güzel sözler duymak banada iyi geldi kendimi kötü hissttigimde artık burayı burayı acmak lazım
Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn süper böyle güzel sözler duymak banada iyi geldi kendimi kötü hissttigimde artık burayı burayı acmak lazım
An3sA Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #16 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn Çok güzel ya..Bayıldım..Bol bol yaparım artık..😀
Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn Çok güzel ya..Bayıldım..Bol bol yaparım artık..😀
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Haziran 2009 #17 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn Tatlım iyi güzelde isim yazılmıyor 🙂)
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 6 Haziran 2009 #18 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn hehe güzledi cnm, sagol 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #19 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn süper ya!!! Cok ise yaradi tesekkürler
sevil-78 Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #20 Cevap: kendinizi iyi hissetmek istermisniz,buyrun ozamn sabah sabah ii geldi tşkler🙂