ruhunun boğuk girdaplarında durmadan yorulmadan gidip / gelen.. iyi kalpli bir kötüydün sen.<
Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin!
Masum yanım küçük çocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi. Akmayan gözyaşlarının yerine.. Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden.
coca colasın hayatın tadısın nescafe 3ü bir aradasın içimdeki şekersin eti çikolata keyfisin içimdeki mutluluksun dankeksin teksin içim pudingsin unutmaya gelmezsin popkeksin hamurunda starlık var ülker çikolatalı gofretsin seni sevmeyen var mı?YOK... eti tutkusun tutkumsun sigarasın bırakılmazsın doritos alaturkasın dünyada eşi benzeri olmayansın tefalsin herşeyin en iyisini bilirsin alpellasın senin için herşey yapılır albenisin bahaneye ihtiyacın yok arçeliksin yenilik demeksin ace'sin incitmezsin roccosun şok şekersin jelibonsun eğlenjelisin magnumsun sen herşeye değersin SEN BİTANESİN
. .Geceyi mesken tuttum gündüz senin oLsun!
yaLnızLık derdime dert katar gözLerim ağLar
AsiL bu ya$Lar tekçarem var hayata renk veren a$kLar yoLLarım mecbur istikamete giden yıLLar. .
Hepsi de bo$tu bo$Luğa ko$tu sırtıma sapLanan okLarı kaLbime soktu ardına bakmadı
. .Görmedı ağLadım bağLadı eLLeri koLLarı uzanayım ıstedım oLmadı yıLmadım!
Arasam teLefona bakmaz biL ki konu$maz ne yapsam unutsam derken duvarda yüzü var. .
Kaçamam ondan yapamam hayran bu gönüL uğruna can verir tüketirim bir ömür!