SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2009 #21 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? -Rahmetlide Sollardı -Havan Kime Güzelim -Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza -Hata sende değil, seni Sevende Nbeeeeeeeeeeeer
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? -Rahmetlide Sollardı -Havan Kime Güzelim -Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza -Hata sende değil, seni Sevende Nbeeeeeeeeeeeer
*yabangülü* Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #22 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? ela gözlüm
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Mart 2009 #23 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Dönerim dedidysem dönerim...... Rampada geçme beni düzlükte öperim seni .... Bana öyle melun melun bakma güzelim biliyorum birazdan sende ineceksin...
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Dönerim dedidysem dönerim...... Rampada geçme beni düzlükte öperim seni .... Bana öyle melun melun bakma güzelim biliyorum birazdan sende ineceksin...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Haziran 2009 #24 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Yollarin Ustasiyim.... Diyete girdim yastayim
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Yollarin Ustasiyim.... Diyete girdim yastayim
l.a.r.a Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #25 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? tek rakibim ufolar
ÇűЯűк V¡Şηε Yeni Üye Üye 28 Haziran 2009 #26 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? -kuLağıma takarım küpe yetişemez hızıma hiç bir züppe...... -rujum biter yoLLar bitmez..........
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? -kuLağıma takarım küpe yetişemez hızıma hiç bir züppe...... -rujum biter yoLLar bitmez..........