*şiker* Yeni Üye Üye 23 Ocak 2009 #11 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? esrarlı gözler........
*yabangülü* Yeni Üye Üye 17 Şubat 2009 #12 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? ela gözlüm
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #13 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? gülüm senii bana vermediler =)))
*yabangülü* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #14 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? canım aşkım seni seviyorum
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #15 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? hatalıysam aramızda kalsın 😀 hatta ben bunu kamyonum olsa degıl arabamın arkasına yazdırcam
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? hatalıysam aramızda kalsın 😀 hatta ben bunu kamyonum olsa degıl arabamın arkasına yazdırcam
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Şubat 2009 #16 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? hatalıysam HATA yaz 9999 yolla orhan babadan hatasız kul olmaz melodisi cebine gelsinn😀
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? hatalıysam HATA yaz 9999 yolla orhan babadan hatasız kul olmaz melodisi cebine gelsinn😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Şubat 2009 #17 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş.
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Şubat 2009 #18 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Radar mahkumu Rahmetli de sollardı Rampada yavaş, düzlükte savaş.
Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Radar mahkumu Rahmetli de sollardı Rampada yavaş, düzlükte savaş.
*yabangülü* Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #19 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? mavilim.......
*şiker* Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #20 Cevap: Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? eski yara =(((