Likapam Paylaşımcı Melek 15 Haziran 2020 #401 Mügü' Alıntı: yemek yedik ama masa öyle duruyor ya çay katayım namaz kılayım masa beklesin olurmu kızlar Genişletmek için tıkla ... Ben daha yemedim ezanı bekliyorum yeğenimde bende küçük değil ama oruçlu olmuyo
Mügü' Alıntı: yemek yedik ama masa öyle duruyor ya çay katayım namaz kılayım masa beklesin olurmu kızlar Genişletmek için tıkla ... Ben daha yemedim ezanı bekliyorum yeğenimde bende küçük değil ama oruçlu olmuyo
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Haziran 2020 #402 kızlar ya deprem ya virüs bizi götürecek ya urfada oldu tabi bizde sallandık 🙄 🙄😕
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Haziran 2020 #403 Mügü' Alıntı: kızlar ya deprem ya virüs bizi götürecek ya urfada oldu tabi bizde sallandık 🙄 🙄😕 Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım elden bi şey gelmiyor maalesef
Mügü' Alıntı: kızlar ya deprem ya virüs bizi götürecek ya urfada oldu tabi bizde sallandık 🙄 🙄😕 Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım elden bi şey gelmiyor maalesef
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Haziran 2020 #404 halen kanepede oturunca sallanıyor sanıyorum ha bire avizeye bakıyorum kızım da burda torunlarda 😕 🙄
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Haziran 2020 #405 Mügü' Alıntı: halen kanepede oturunca sallanıyor sanıyorum ha bire avizeye bakıyorum kızım da burda torunlarda 😕 🙄 Genişletmek için tıkla ... Sakin ol psikolojik olarak etkileniyoruz
Mügü' Alıntı: halen kanepede oturunca sallanıyor sanıyorum ha bire avizeye bakıyorum kızım da burda torunlarda 😕 🙄 Genişletmek için tıkla ... Sakin ol psikolojik olarak etkileniyoruz
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Haziran 2020 #406 Likapam' Alıntı: Sakin ol psikolojik olarak etkileniyoruz Genişletmek için tıkla ... aynen çok panik yapıyorum ya 🙄🙁
Likapam' Alıntı: Sakin ol psikolojik olarak etkileniyoruz Genişletmek için tıkla ... aynen çok panik yapıyorum ya 🙄🙁
Likapam Paylaşımcı Melek 18 Haziran 2020 #408 Mügü' Alıntı: oy torunlar gitti ya 😕 Genişletmek için tıkla ... Gelirler yine üzülme
Likapam Paylaşımcı Melek 18 Haziran 2020 #410 Mügü' Alıntı: hu kızlar yemek yok ya ne pişirirsem bilemedim ya Genişletmek için tıkla ... Ben etli patates yapacam
Mügü' Alıntı: hu kızlar yemek yok ya ne pişirirsem bilemedim ya Genişletmek için tıkla ... Ben etli patates yapacam