Likapam Paylaşımcı Melek 6 Haziran 2020 #381 Mügü' Alıntı: kızlar hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler canım tel şarzıbozuk o yüzden fazla giremiyorum
Mügü' Alıntı: kızlar hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler canım tel şarzıbozuk o yüzden fazla giremiyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Haziran 2020 #382 iyi geceler sana benim uykum yok çünkü malatyada deprem oldu ve adıyaman bileme sallandı çok kötü ya 😕😕
iyi geceler sana benim uykum yok çünkü malatyada deprem oldu ve adıyaman bileme sallandı çok kötü ya 😕😕
Likapam Paylaşımcı Melek 6 Haziran 2020 #383 Mügü' Alıntı: iyi geceler sana benim uykum yok çünkü malatyada deprem oldu ve adıyaman bileme sallandı çok kötü ya 😕😕 Genişletmek için tıkla ... Rabbim korusun geçmiş olsun Günaydın canım
Mügü' Alıntı: iyi geceler sana benim uykum yok çünkü malatyada deprem oldu ve adıyaman bileme sallandı çok kötü ya 😕😕 Genişletmek için tıkla ... Rabbim korusun geçmiş olsun Günaydın canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 8 Haziran 2020 #385 ay bu gün köye gittik ya ne kadar güzel oralar yemyeşil ayran miss yemek öyle
Likapam Paylaşımcı Melek 8 Haziran 2020 #386 Mügü' Alıntı: selam @Likapam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam canım bende 3 ay sonra annemlere gittim geldim
Mügü' Alıntı: selam @Likapam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam canım bende 3 ay sonra annemlere gittim geldim
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Haziran 2020 #390 Mügü' Alıntı: tam tamına 3 saat ütü yaptım pertim çıktı ya Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım
Mügü' Alıntı: tam tamına 3 saat ütü yaptım pertim çıktı ya Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım