K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
Ben bayanım ve sevglimle aramda tam 5 yaş fark var o 21 ben 26. ilişkiye baslarken cok dusundm kendimi cektm uzaklaşmk icin elimdn geleni yaptım ama o beni her sefernde bulup aşkımzın alevlendrdi (bulundugum sehre üni. geçiş bile yaptı uzakta dayanamadgndan). 2mizinde öğrenci olması bu durumda avantaj şuan. benim evin kücügu olmamdan kaynaklanan hala 15 yasındaki karakterim, tavırlarım hala inanmıyor benim 26 yasında olduguma. ailesi modern görüşlü oldgndan hic bir sorun yasamdk bu konuda benm annemde aşka deger verdgi icin olumlu yada olumsuz bir düşünce icinde degl temknli ol,kaptırma kendini diyor.
ben ne diyorum peki ilk sevgilisi olmam cok korkutuyor beni,ilerde mutlak yasanılack son aldatma olayına daha mı yakınız diyorum düşündkce ama bundan önceki 2 arkadslgmda yasları 3 yas benden büyük olan arkadslarım beni aldatmıslardı demekki aldatma yasla olmuyor. aklım karısık bazı seylerde ama allah nasip etmişse olmyck sey yok
ben ne diyorum peki ilk sevgilisi olmam cok korkutuyor beni,ilerde mutlak yasanılack son aldatma olayına daha mı yakınız diyorum düşündkce ama bundan önceki 2 arkadslgmda yasları 3 yas benden büyük olan arkadslarım beni aldatmıslardı demekki aldatma yasla olmuyor. aklım karısık bazı seylerde ama allah nasip etmişse olmyck sey yok