jujunun köşesi burasıda buyrun melekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir başka seviyorum seni,
Gündüzün geceyi sevdiği,
Balıkların denizi,ayrılığın kavuşmayı,
Bulutların yağmurları sevdiği gibi,
Sonra dalında yaprakları ağaçların,
Sonbaharı beklediği gibi,

Bambaşka seviyorum seni,
Şairin şiiri,
Hasretin yüreği özlediği gibi,
Çiçeklerin fotosentezi,
Dağların rüzgar'ı beklediği gibi,

Bambaşka bekliyorum seni,
Uykunun yatağı,
Sabahın uyanmayı öğrettiği,
Kitabın okunmayı,
Kalemin yazmayı bildiği gibi,

Bambaşka yaşıyorum bilemezsin,
Yüreğimi benden çalan,
Delicesine kapıldığım yüreğini.....

102762aspendosolurmu1cq2.jpg

Şaşarsam bir gün gittiğim yoldan,
doğru yola sokmak icin gel olur mu...?
Yollarım engellerle dolu ise,
yardım etmek için benimle gel olur mu...?
Bırakmiyorlarsa beni sana,
dağları aşarak gel olur mu...?
Uçurumun kenarında isem eğer,
elin elimde olsun olur mu...?

102762aspendosolurmu3io1.jpg

Kalkarsa dünyada olmayan huzurum
sevincim sen ol olur mu...?
Yarım kalırsa bu sensiz geçen ömrüm,
gurbetde sılam da sen ol olur mu...?
Aç kalırsam eğer Aşk'ından,
ruhumu besleyen sen ol olur mu...?
Kanatırsalar gönlümü derinden
merhemimde sen ol olur mu...?

102762aspendosolurmu4cs7.jpg

Mısralarda ararsam seni bir gün,
çıkıp gel Aşk defterime olur mu...?
Dalarsa gözlerim yollarına,
haber vermeden, kapıyı çalmadan gel olur mu...?
Ağlarsa bu gözlerim hasretinden,
silmek için koşa koşa gel olur mu...?
Son nefesimde bile seni dilersem,
yanımda ol...

OLUR MU...?

[font=arial, helvetica, sans-serif][sıze=7]yalan söylememek değil,[/sıze][/font]​
[sıze=7]gerçeği gizlememekmiş marifet[/sıze]
[sıze=7]yüreğimi eline koyduğumda anladım[/sıze]
[font=arial, helvetica, sans-serif][sıze=7]yalan söylememek değil,[/sıze][/font]​
[sıze=7]gerçeği gizlememekmiş marifet[/sıze]
[sıze=7]yüreğimi eline koyduğumda anladım[/sıze]

SENi COK SEViYORUM

seni seviyorum demek,hiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı.
hiçbir zaman böylesine,sevip sevilmemişti bu yürek.
yüreğinde bana ve sevgime yer varmı?
yer var mı aşka ve umuda?

5oz0c8.gif

o zaman yukarıya bak,ben ordayım her zaman yanındayım.
gündüz güneşi'mle gece ay'ımla,kimsenin kucaklayamayacağı kadar
kucakladım seni.bazen bir umut olmalıyım yüreğinde
güzel yarınlarda gerçekleşmeyi bekleyen.
sonra bir hayal düşüncelerinde,
5oz0c8.gif

seni başka alemlere görüren.karanlık düşüncelerinde ki
son yaprak olmalıyım ben,hiç solmayan bir yaprak.
seni yaşamalıyım duygularda,seni hissetmeliyim her nefes alışında.
yağmur olup üstüne yağmalıyım,her damla benim sana olan sevgimdir.
5oz0c8.gif

ıslanmalısın sevgi yağmurlarında.aydınlığın olmalıyım sonra,
buğday sarısı güneşimle.kar'a kartanesi'ne ne dersin
bembeyaz saf aşklar yaşamak için.ben senin vazgeçemediğin
gökyüzün olmalıyım.
5oz0c8.gif
ne sen beni unutmalısın,ne de ben ben sensiz evreni kucaklamalıyım.
seni seviyorum demekhiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı.
hiçbir zaman böylesinesevip sevilmemişti bu yürek.
şimdi ben o güzeli seninle yaşıyorum,
ve
SENİ SEVİYORUM...

SONSUZ AŞKIM SONSUZ YANLIZLIK OLDU…

Bir kere güldür dün, hep ağlattın. Sana yakışıyor mu bu? Seni, deli gibi severken bir gülüşüne canımı feda edecekken, yaptıkların yakışı kalıyor mu? Aynı yolları geçerken, aynı havayı solarken, aynı şehirde yaşarken sen mutluyken başka ellerde, benim mutsuz oluşum yakışı kalıyor mu? Bu şehre söyle… Yabancı bir kız seni benden çok seviyor mu söyle, söyle, söyle ki… Vazgeçeyim bu sevdadan, kalbime gömeyim, susayım hiç konuşmayayım. Ama ki sevmiyorsa söyle, söyle, söyle seni bana geri versin… Seni gerçekten sevecek olan bana geri versin. Ben yine seni gözümden sakınarak sevim…
Soruyorlar seni bana, ismini duyuyorum dört bir yanımda. Kafamın içinde adın kazınıyor, hiç çıkmamak üzere yer edinmeye çalışıyor. Silemem silemiyorum ki ne kadar sileceğim, unutacağım desem de olmaz ki, yapamam cesaretim yok! İsmin yer edinmiş zihnim de ,ihanetinse kalbimde…Gelişini özlüyorum balkonlarda, camlarda, yollarda. Arkadaşım bir elini omzuma atarken sensizliği hissediyorum o an her yerde sen olsan da gene ben sensizim.Neden mi? Çünkü; yanımda sen yoksun, bana sımsıkı sarılmıyorsun, sesini, gözlerini,hiç hissetmediğim içime solumadığım kokun yok! Sen yoksun! Yok! Yok! Yok… Neyleyim o zaman senin var olup benim cehennemimde sensiz dünyayı, belki de cennetim olurdu ne bileyim.Aşkım,Canım,Gülüm,Her şeyim bak her şeyim diyorum, ne olursun duy! Duy sesimi, hisset beni seni sevecek olan benim.Ne olur fazla uzağa gitme!! Yabancılar seni kollayamaz, koruyamaz, seni kaybederler karanlıkların da, yok ederler seni... Bebeğim beni bul! Beni ara! Ben sana uzak değilim, sadece hissetmeni bekliyorum,ben ortaya çıkacağım merak etme. Korkma aşkım ben eller gibi seni karanlıklar da bırakıp gitmem, tek koymam oralarda bir başına, önce o yolları ben geçerim, ışığın olurum, yoldaşın olurum,korurum seni kendimden çok söz veriyorum her şeyim…Her yerdeyim ben soluduğun her yer,aklına gelebilecek her yer seni takip etmekteyim.Hatan çok aşkım, çok yanlış yapıyorsun bebeğim. Ama ama kurtaracağım seni bir işaret bekliyorum senden elini uzat! Kaybolacaksın yoksa büsbütün uzaklaşacaksın benden.AŞKIM! AŞKIM! Acı çekiyorum başkaları yüzünden beni çiğneyip geçiyorsun. Ne olur! Ne olur sun çok kötüyüm. Ben sensizim, ben bende yok oluyorum, sensizliğinde yok oluyorum yardım et! Etki sende kurtul bende bu acıdan, beceremiyorum tek olmuyor,kahretsin ki olmuyor yapamıyorum... Aşkım gitme ne olur bekle! Sensiz olamam tutsak olmuşum resmen sana. Işık diye gördüklerin karanlık bir tuzak, kandırıyorlar sevdalım seni,hissediyorum düşme o tuzağa düşme batacaksın, bu sefer ben bile kurtaramam seni. … Her şeyi göze aldım evet ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Yalvarıyorum aşkım,yalvarıyorum bebeğim gücün varsa sende beni kurtar. Kurtar ki seni kandıranlara, bizi ayıranlara hesap soralım. Tek olmuyor aşkım, hayatım ses ver, bir işaret bir hissetmek gerek lütfen acı çekiyorum sende çekiyorsun belki de ne bileyim ne olur kurtar aşkımızı lütfen…

Geri