Cevap: jellibon gurubu
benim önerilerim
** suyu muhakkak bol bol için. sabahları 2 bardak ılık suyunuzu ihmal etmeyin ilk etapta olmasada tuvalet düzenine alıştıracak
** diet olarak düşünmeyin.sağlıklı beslenme yöntemi bu. allah bize bir benden vermiş. ne kadar hor kullanırsak o kadar günaha giriyoruz. ölürsek cesedimiz güzel olsun öle düşünün
şaka tabiki
** mutlaka spor yapın. sporsuz hiçbir şeklide kilo veremzsiniz.yada kas kaybedersiniz siz yağ kaybettiğinizi düşünürsünüz ve güçsüz kalırsınızç sonra yine yemeye başladığınızda kat kat kaybettiğiniz kasarı yağ olarak alırsınız
**tuvalet sorununuz varsa sabahları mutlaka boş boş ta olsa vakit geçirin ben böyle alıştırdım kendimi ve sonuç aldım düzene girdim
** kalori cetveli çıkarın kendinize bilgisayarınızdan en az hangisiyse onları tüketin en azından içiniz rahat olur
** günü dengeleyerek bitirmeye çalışın örneğin benim menüm
sabah 2 dilim k. ekmek 3 zeytin domates yeşillik bol çay şekersiz 1 kirit kutusu peynir
ara 1 su bardağı normal süt
öğle 2 porsiyon et 1 dilim ekmek bol salata
ara 1 elma
akşam 8 yemek kaşığı sebze 1 su bardağı yoğurt ve bol salata 1 dikim k. ekmek
gece 1 elma 1 portakal
eğer böyle bir diette sabah ekmeği kaçırdıysam akşam çıkarıyorum geri kalanını yiyorum gündüz mantı vb zararlı şeyyler kaçtısa sadece salata yiyorum salatayı bol bol yiyin zarar gelmez tabi 1 yemek kaşığı zeytin yağı ile olacak
arada elma yemek istemezsem ikindide 2 grissinide yiyebilirim yada 3 tane kreker olabilir
yani gün içinde kalsiyum ve protein yeterince alıyorum fazlasına gerek yok vücut onu yağ yapıcak
**kendinize mutlaka güvenin. 20 30 kilo veren insandan sizin neyniz eksik.başarabileceğinize inanın.
**sizinle alay edenlere kırılmayın onlar doğruyu söylüyor kilonuz fazla (eşim beni çok kızdırır ona inat gitti kilolar ama hata bende onda değil)
** ilk etapta sıkı gideceğiz sonra verdiğiniz kilolara göre kaçamaklar planlanacak arkadaşlar 3 ay bizim için çok güzel bir zaman