gulll Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #141 Cevap: jellibon gurubu kıslarrrrr haftalık bildiriminizi bana yapıyorsunuz listeyi yazıcam 🙂)🙂)
gulll Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #143 Cevap: jellibon gurubu yaaa canım bide beim günüm geldi regl olmadım henüz ama onun verdiği bi şişlik var kendimi çok rahatsız hissediyorum 🙁
Cevap: jellibon gurubu yaaa canım bide beim günüm geldi regl olmadım henüz ama onun verdiği bi şişlik var kendimi çok rahatsız hissediyorum 🙁
gulll Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #144 Cevap: jellibon gurubu kıslarrrr meleklerrrr hade bekliyorummm 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Nisan 2009 #145 Cevap: jellibon gurubu 68kg geldim sabahh 🙂 🙂 🙂 ben bildirdim ve tekrarlayam 🙂 gurulaa sölüyom 68kg geliyorum... eşim bile şaşırdı, tartıya inanmak istemediğini soledi.... :ciks:
Cevap: jellibon gurubu 68kg geldim sabahh 🙂 🙂 🙂 ben bildirdim ve tekrarlayam 🙂 gurulaa sölüyom 68kg geliyorum... eşim bile şaşırdı, tartıya inanmak istemediğini soledi.... :ciks:
gulll Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #146 Cevap: jellibon gurubu tebrik ederim şekerim 🙂) ama halen kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız var 🙂)
Cevap: jellibon gurubu tebrik ederim şekerim 🙂) ama halen kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız var 🙂)
gulll Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #147 Cevap: jellibon gurubu kıslarrr 4 arkadaşımız kilo bildirimi yapmadı saat 12 ye kadar beklicem sonra listemizi yazıcam 😀
Cevap: jellibon gurubu kıslarrr 4 arkadaşımız kilo bildirimi yapmadı saat 12 ye kadar beklicem sonra listemizi yazıcam 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #148 Cevap: jellibon gurubu Günaydınn Melekler... Listeyi merak ediyorum.. 🙂 bugun sabah sporuna gidemicem ankara yağışlı 🙁
Cevap: jellibon gurubu Günaydınn Melekler... Listeyi merak ediyorum.. 🙂 bugun sabah sporuna gidemicem ankara yağışlı 🙁
gulll Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #149 Cevap: jellibon gurubu günaydın janımmmmm 😀 evet yağışlı benimde işyerim havaalanı tarafında hava yüzünü astı karardı bide 🙁🙁
Cevap: jellibon gurubu günaydın janımmmmm 😀 evet yağışlı benimde işyerim havaalanı tarafında hava yüzünü astı karardı bide 🙁🙁