*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Kasım 2008 #1 İyiki doğdun Nisan Yağmuru! Nisan Yağmuru doğumgünün kutlu olsun🙂yeni yaşında tüm güzelliklerin mutlulukların sağlık ve başarının seninle olması dileklerimle nice yıllara🙂
Nisan Yağmuru doğumgünün kutlu olsun🙂yeni yaşında tüm güzelliklerin mutlulukların sağlık ve başarının seninle olması dileklerimle nice yıllara🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #2 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle nice mutlu senelere 🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #3 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! hepinize cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni kendimi ozel hissettim kendimi
Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! hepinize cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz beni kendimi ozel hissettim kendimi
Vijdan Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #4 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! Doğum günün kutlu olsun canım..Nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar dilerim.Her şey gönlünce olsun.
Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! Doğum günün kutlu olsun canım..Nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar dilerim.Her şey gönlünce olsun.
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #7 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! doğum günün kutlu olsun 🙂 Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu nice yıllara 🙂
Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! doğum günün kutlu olsun 🙂 Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu nice yıllara 🙂
ocean Paylaşımcı Melek Üye 1 Kasım 2008 #8 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! Doğumgününü kutlar sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #9 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! hepinize cok tesekkur ederim hediyeleriniz icin cok sagolun hepsi cok guzel
Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! hepinize cok tesekkur ederim hediyeleriniz icin cok sagolun hepsi cok guzel
*jellibon* Daimi Üye Üye 1 Kasım 2008 #10 Cevap: İyiki doğdun Nisan Yağmuru! ailenle ve sevdiklerinle nice yıllara nisan yağmuru