CaRiZmA Vip Melek Üye 3 Ekim 2008 #21 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) Evet kalktida rahatladik yani ben vize varkende rahatlikla giriyordum isvicreye
Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) Evet kalktida rahatladik yani ben vize varkende rahatlikla giriyordum isvicreye
aglama_sevdigim Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #22 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm melekler nabersiniz 🙂 bende baselde kaliyorum sen tam olarak nerde kaliyorsun hehe belki tanisiyoruzdur 😀
Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm melekler nabersiniz 🙂 bende baselde kaliyorum sen tam olarak nerde kaliyorsun hehe belki tanisiyoruzdur 😀
nisan Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #23 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm banami diyon nerden tanisiyoruz diye ,anlamadim canim isim yazili degilde,,bn baselland 🙂 sen nerden
Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm banami diyon nerden tanisiyoruz diye ,anlamadim canim isim yazili degilde,,bn baselland 🙂 sen nerden
nisan Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #24 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) hosgeldin komsum carizma yine bekleriz isvcire kösesine canim,sevgiler
Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) hosgeldin komsum carizma yine bekleriz isvcire kösesine canim,sevgiler
nisan Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #25 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm minnos ve cxrn,nrc aramiza hosgeldniz hadi biz geldik sizde gelin kaybolmayin,sevgiler
Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm minnos ve cxrn,nrc aramiza hosgeldniz hadi biz geldik sizde gelin kaybolmayin,sevgiler
aglama_sevdigim Yeni Üye Üye 4 Kasım 2008 #26 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm cnm bende baselde kaldigim icin dedim belki tanisiyoruzdur 🙂
Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) slm cnm bende baselde kaldigim icin dedim belki tanisiyoruzdur 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Kasım 2008 #27 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) Sssttt komsular, kaynasin bakem😀
nisan Yeni Üye Üye 19 Aralık 2008 #28 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) aglama sevdgim nerden tanit kendini tanisalim istersen
nisan Yeni Üye Üye 2 Ocak 2009 #29 Cevap: isvicre paylasim alani(tanisma) isvicre melekleri nerdesiniz :salıncak:
nesli ve ben Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2010 #30 merhabalar herkese ben yeni uyeyim isvicreden katiliyorum. isvicreden fazla kisi yok sanirim