D dilkan Yeni Üye Üye 8 Ekim 2008 #11 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam ben haguenau da oturuyorum. strasbourg tarafinda .:minik:
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam ben haguenau da oturuyorum. strasbourg tarafinda .:minik:
necla Yeni Üye Üye 19 Ekim 2008 #12 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam dilkan tanisiriz insallah
Fosforlu~~ Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #13 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam canim bende fransadan katiliyorum lille bolgesi yasim 21 iki aylikda evliyim paris bize 2 saatlik
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam canim bende fransadan katiliyorum lille bolgesi yasim 21 iki aylikda evliyim paris bize 2 saatlik
necla Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #14 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam fosforlu memnun oldum daha yeni evliymissin hayirli olsun nice mutlu hayirli senelere insallah,memleket neresi
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam fosforlu memnun oldum daha yeni evliymissin hayirli olsun nice mutlu hayirli senelere insallah,memleket neresi
N nergiz Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #15 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani merhabalar arkadasla, bende yeni katildim araniza gezinirken sohbetinize sahit oldum. bende fransa da yasiyorum; Lyon dayim ama ben.:001:
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani merhabalar arkadasla, bende yeni katildim araniza gezinirken sohbetinize sahit oldum. bende fransa da yasiyorum; Lyon dayim ama ben.:001:
necla Yeni Üye Üye 4 Kasım 2008 #16 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam nergiz aramiza hosgeldin,memleket neresi
Fosforlu~~ Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #17 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani necla' Alıntı: selam fosforlu memnun oldum daha yeni evliymissin hayirli olsun nice mutlu hayirli senelere insallah,memleket neresi Genişletmek için tıkla ... tesekkurler guzel dileklerin icin gec oldu ama yeni goruyorum kusura bakma benim memleket afyon ya senin?
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani necla' Alıntı: selam fosforlu memnun oldum daha yeni evliymissin hayirli olsun nice mutlu hayirli senelere insallah,memleket neresi Genişletmek için tıkla ... tesekkurler guzel dileklerin icin gec oldu ama yeni goruyorum kusura bakma benim memleket afyon ya senin?
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Kasım 2008 #18 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani Bonjour comment allez vous? Salutation du voisin allemand Dogru yazdim insallah
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani Bonjour comment allez vous? Salutation du voisin allemand Dogru yazdim insallah
necla Yeni Üye Üye 25 Kasım 2008 #19 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam carizma dogru yazmissin oyle dediler yakinda bende yazabilirim insallah kurs faydali olursa.ben iyiyim diger arkadaslar sizler nasilsiniz? fosforlu ben samsunluyum canim
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani selam carizma dogru yazmissin oyle dediler yakinda bende yazabilirim insallah kurs faydali olursa.ben iyiyim diger arkadaslar sizler nasilsiniz? fosforlu ben samsunluyum canim
CaRiZmA Vip Melek Üye 25 Kasım 2008 #20 Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani anam yeni okudum, kiz dilkan sen benim kapi komsum sayilirsin hatta haguenauda birsürü tanidiklarim var sen onlardan biri misin yoksa
Cevap: Fransadaki meleklerin tanisma alani anam yeni okudum, kiz dilkan sen benim kapi komsum sayilirsin hatta haguenauda birsürü tanidiklarim var sen onlardan biri misin yoksa