xqw07 Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #41 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... İstanbul Avrupa yakasından selamlar🙂
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... İstanbul Avrupa yakasından selamlar🙂
hayrünisa Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #42 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Canlarım,bende Avrupa yakasındayım.
leo Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #43 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... semt ismi versek sakıncası olurmuki acep. ben b.çekmeceden..
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... semt ismi versek sakıncası olurmuki acep. ben b.çekmeceden..
Angel_tears Yeni Üye Üye 23 Eylül 2008 #44 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Bende istanbuldan
S sudem Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #45 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Bende İstanbul'dayım anadolu yakasında.:e112:
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Bende İstanbul'dayım anadolu yakasında.:e112:
S sudem Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #46 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Şimdi burada toplanıyoruz, peki daha sonra nerede toplanıyoruz meleklerrrr!!!
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Şimdi burada toplanıyoruz, peki daha sonra nerede toplanıyoruz meleklerrrr!!!
S sudem Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #47 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Eee hani kimsecikler toplanamamış. Bu kadarcıkmıydı?
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Eee hani kimsecikler toplanamamış. Bu kadarcıkmıydı?
MeLeKcE Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #48 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... bende istanbul avrupa yakası okmeydanı
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... bende istanbul avrupa yakası okmeydanı
S sinemis Yeni Üye Üye 11 Ekim 2008 #49 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... :minik:selam bende istanbulluyum cerkezim ama isvicreden katiliyorum daha yeni katiliyorum araniza,banada yer varmi acaba buralarda oki tanismak üzere simdilik byeeee
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... :minik:selam bende istanbulluyum cerkezim ama isvicreden katiliyorum daha yeni katiliyorum araniza,banada yer varmi acaba buralarda oki tanismak üzere simdilik byeeee
M melisaaa Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #50 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... slm arkadaşlar ben de yeni üyeyim avrupa yakası kağıthane ilçesinden katılıyorum
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... slm arkadaşlar ben de yeni üyeyim avrupa yakası kağıthane ilçesinden katılıyorum