B bufferance Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #61 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... 🙂🙂🙂 ohoo baya istanbul'lu varmış burada 🙂🙂🙂 gerçi memleketimin heryer ayrı güzel
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... 🙂🙂🙂 ohoo baya istanbul'lu varmış burada 🙂🙂🙂 gerçi memleketimin heryer ayrı güzel
Moss Üye Üye 20 Mayıs 2009 #62 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... ben de geldimmm.......... içerigi görmemişimm gittim aynı konudan ben de actım hehehe 😀 neyse kaldırılsın bariiii 🙂
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... ben de geldimmm.......... içerigi görmemişimm gittim aynı konudan ben de actım hehehe 😀 neyse kaldırılsın bariiii 🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 21 Ağustos 2009 #67 Bu kadar mıyız meleklerrrr ayrıcaa istanbul burda var nedenn başka konularr açılıyorr anlayamıyorummmm
Bu kadar mıyız meleklerrrr ayrıcaa istanbul burda var nedenn başka konularr açılıyorr anlayamıyorummmm
tuqqce Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #70 Ooo ne güzel pendikten ne çok meleğimiz varmış böyle🙂Hoşgeldiniz kızlarr