tuqqce Daimi Üye Üye 19 Haziran 2008 #21 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... kimse yokmuuuuuuuu başkaaaaaaaaaaaa
almira Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #22 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... beninim annem gebzede malesef 1 yıldır gebze dışındayım
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... beninim annem gebzede malesef 1 yıldır gebze dışındayım
sementha Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #23 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... bende istanbul anadolu yakası kızlar hadi yapın bakem buluşmayı..ama ayın 6na kadar değil daha sora olsun nikah telaşımız var....
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... bende istanbul anadolu yakası kızlar hadi yapın bakem buluşmayı..ama ayın 6na kadar değil daha sora olsun nikah telaşımız var....
tuqqce Daimi Üye Üye 22 Haziran 2008 #24 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Nerde buluşuyoruzzz?
patricia Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #25 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... bende varımmmmmm, gebze org. san. bölg. çalışıyorum. pendik bölgesinde oturuyorum kıslarrrr
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... bende varımmmmmm, gebze org. san. bölg. çalışıyorum. pendik bölgesinde oturuyorum kıslarrrr
aSqimSin Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #26 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... evet ya buluşalım bizim 6 temmuzda nişanımız var evet 6sından sonra olsun
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... evet ya buluşalım bizim 6 temmuzda nişanımız var evet 6sından sonra olsun
tuqqce Daimi Üye Üye 29 Haziran 2008 #27 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Gebzede buluşalımmııııı?????????????
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Gebzede buluşalımmııııı?????????????
aşk meleği Yeni Üye Üye 29 Haziran 2008 #28 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... İstanbulda olmak en büyük hayalim...Ama malesef bu koca boğuk şehirdeyim...
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... İstanbulda olmak en büyük hayalim...Ama malesef bu koca boğuk şehirdeyim...
sementha Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #29 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... gebze uak kalıo bana ya ortada biyerde buluşalımmmm......maltepe olabilir kadıköy olabilir..................
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... gebze uak kalıo bana ya ortada biyerde buluşalımmmm......maltepe olabilir kadıköy olabilir..................
tuqqce Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2008 #30 Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Banada orası uzak kalıyoo şimdilikk😀kışın olursa uyar bana🙂
Cevap: İstanbull ve Gebze civarı kim varsaa burda toplanalımm... Banada orası uzak kalıyoo şimdilikk😀kışın olursa uyar bana🙂