$ul€ Yeni Üye Üye 25 Eylül 2010 #71 HAYAL' Alıntı: Avatar olcak di mi tatlım bu 🙂Hemen hallederim Genişletmek için tıkla ... sen ne yaparsan kuzu :sule: :sule: :sule:
HAYAL' Alıntı: Avatar olcak di mi tatlım bu 🙂Hemen hallederim Genişletmek için tıkla ... sen ne yaparsan kuzu :sule: :sule: :sule:
$ul€ Yeni Üye Üye 25 Eylül 2010 #72 kuzuuuu ozaman bide imza istirem bu harika olmuş.... emeğine sağlık canım benm yaaa dur birazda imzalık resim arayım ben 😀
kuzuuuu ozaman bide imza istirem bu harika olmuş.... emeğine sağlık canım benm yaaa dur birazda imzalık resim arayım ben 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #73 $ul€' Alıntı: sen ne yaparsan kuzu :sule: :sule: :sule: Genişletmek için tıkla ... tatlım avatarını koydum bu da imzan canım inşallah beğenirsin en uyacak şekli yaptım 🙂
$ul€' Alıntı: sen ne yaparsan kuzu :sule: :sule: :sule: Genişletmek için tıkla ... tatlım avatarını koydum bu da imzan canım inşallah beğenirsin en uyacak şekli yaptım 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #76 $ul€' Alıntı: sağol cnm yaa harikasın 😀 Genişletmek için tıkla ... Yakıştı tatlım güle güle kullan
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #77 gamselim' Alıntı: offf hayalim yaa bendee istiyomm hemdee cokk... Genişletmek için tıkla ... Tabi yaparım tatlım nasıl bişey sen beğendiğin resmi koy ben düzenleyeyim.
gamselim' Alıntı: offf hayalim yaa bendee istiyomm hemdee cokk... Genişletmek için tıkla ... Tabi yaparım tatlım nasıl bişey sen beğendiğin resmi koy ben düzenleyeyim.
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 25 Eylül 2010 #78 bölee aşkk olsun her baktıgımda onu ne kadar sevdiğim gelsin içim huzur dolsunnn dur ben bulayım bir resim gelecegim sana birtanem...
bölee aşkk olsun her baktıgımda onu ne kadar sevdiğim gelsin içim huzur dolsunnn dur ben bulayım bir resim gelecegim sana birtanem...
EMİNE_HASAN Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #80 200 kb den daha küçük bir dosya seç diye yazı geliyor ve msn almıyor.🙂🙂🙂: