Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yha ben de imza istiyorum şöyle güzel bir melek kızı ve üstünde benim adımın olmasını istiyorum TUĞBA diye adım hareketli olsun rengini de sen belirle🙂 şimdiden teşekkürler
Meçhul mrb canımcım,
Profil sayfalarını sen mi süslü yapıyon?Yoksam herkes kendi mi süslüyor?
Benim sayfa pek bir garipOysa ben de sayfamda kelebekler uçsun isterdim.Beni bilgilendir tatlum.Elinden gelenide ardına koymazsan pekk sevinirim:sütyen:
yha ben de imza istiyorum şöyle güzel bir melek kızı ve üstünde benim adımın olmasını istiyorum TUĞBA diye adım hareketli olsun rengini de sen belirle🙂 şimdiden teşekkürler
Meçhul mrb canımcım, Profil sayfalarını sen mi süslü yapıyon?Yoksam herkes kendi mi süslüyor? Benim sayfa pek bir garipOysa ben de sayfamda kelebekler uçsun isterdim.Beni bilgilendir tatlum.Elinden gelenide ardına koymazsan pekk sevinirim:sütyen: