A aysen* Aktif Üye Üye 6 Temmuz 2014 #21 bizde bu aksam , tarhana corbasi ,bulgur pilavi cacik salata var elektrikli izgaraylaa kanat yapicam yetiversin
bizde bu aksam , tarhana corbasi ,bulgur pilavi cacik salata var elektrikli izgaraylaa kanat yapicam yetiversin
TİTAN *Melekler Mekanı* 8 Temmuz 2014 #23 Bugün yemek eşimden: Lahmacun, ayran, schweppesss İştahla bekliyoruz iftar saatini Meyve, puding, güllaç da cabası
Bugün yemek eşimden: Lahmacun, ayran, schweppesss İştahla bekliyoruz iftar saatini Meyve, puding, güllaç da cabası
gamze bayram Üye Üye 8 Temmuz 2014 #24 pastırmalı kuru fasulye fırında tavuk pilav ve kus kus çorbası en güzeli ise salata 😀
A aysen* Aktif Üye Üye 9 Temmuz 2014 #25 bugun mercimek corba,izmir kofte,illaki ppilav cacik ,yesil salata dusunuyorum.birde hashasli kakaolu sekerpare ,biz ona kendi aramizda arappare derizz, yapiyim diyorum.herkese hayirli iftarlar
bugun mercimek corba,izmir kofte,illaki ppilav cacik ,yesil salata dusunuyorum.birde hashasli kakaolu sekerpare ,biz ona kendi aramizda arappare derizz, yapiyim diyorum.herkese hayirli iftarlar
TİTAN *Melekler Mekanı* 9 Temmuz 2014 #26 Dünkü lahmacun süperdi söylemesi ayıp Bugün yine mutfak beni bekler Düğün çorbası, patlıcan kebabı, pilav, salata, ayran, güllaç, dün yiyemediğimiz puding
Dünkü lahmacun süperdi söylemesi ayıp Bugün yine mutfak beni bekler Düğün çorbası, patlıcan kebabı, pilav, salata, ayran, güllaç, dün yiyemediğimiz puding
TİTAN *Melekler Mekanı* 9 Temmuz 2014 #28 TİTAN' Alıntı: Dünkü lahmacun süperdi söylemesi ayıp Bugün yine mutfak beni bekler Düğün çorbası, patlıcan kebabı, pilav, salata, ayran, güllaç, dün yiyemediğimiz puding Genişletmek için tıkla ... Bir anda menü değişiverdi Eşim erken geldi, gelirken köy tavuğu getirmiş. Onu haşlayacağım, suyuna pilav, salata, önüne yine düğün çorbası ve ayran Asitli içecek yok, ramazan başlayalı çok fena içtik, azıcık duralım
TİTAN' Alıntı: Dünkü lahmacun süperdi söylemesi ayıp Bugün yine mutfak beni bekler Düğün çorbası, patlıcan kebabı, pilav, salata, ayran, güllaç, dün yiyemediğimiz puding Genişletmek için tıkla ... Bir anda menü değişiverdi Eşim erken geldi, gelirken köy tavuğu getirmiş. Onu haşlayacağım, suyuna pilav, salata, önüne yine düğün çorbası ve ayran Asitli içecek yok, ramazan başlayalı çok fena içtik, azıcık duralım
elif21 Üye Üye 11 Temmuz 2014 #29 ben bugün makarna yapıcam dün den kalan ayranlı çorba ve tatlı olarak kadayıf yapıcam