Aynen canim çabuk atlatmama çok iyi gelicek.çok tesekkur ederim canim benim hepimizin karsisina durust insanlar çikarsin Rabbim.
ya çook oluyor bi zamanlar bu arkadasim kilolu biriydi ,sozde ablam orda burda: ben onun yerinde olsam ölürüm daha iyi gibi konusuyormus.. tabikii yalanlarin en yalani, ablam olsun bizler olsun ailecek oyle yapimiz hiç yok,kendileriyle karistiriyorlar, ablam hayatta kimsenin fizigi olsun baska biseyi olsun alay etmez, heleki onlardan çok severdi kardes gibiydik onlarla, ve arkadasim inanmis ablamin bu sozleri dedigine, ablam dogru olmadigini anlatmaya çalismasina ragmen demekki yillar sonra unutmamis halen inaniyormus soylenenlere. simdi hanimfendi zayiflamis, sevdigimin iltifatlari altinda kendini bisey saniyor, konusurlarken ablasinin lafi geldi aklima diyor, sevdigim de ne lafi diye soruyor, oda boyle boyle demis diye anlatiyor, bu aptal sevdigimde olayin dogrulugunu bilmeden , sinirleniyor yaw bassin gitsin diyor ablam için, sonra ustelik arkadasim benden izinsiz facemden bi aile fotografimizi alip ona gosteriyor bu bana laf atan diye,oda bumu sana laf atan diyor falan filan iste o an ikiside dustu gozlerimden yazik taniyamamis ablami gerçekten yazik.
aslinda bunlarla gorusmuyoruz kaç yildir ablamin ona ve diger kiz kardesine verdigi bir sirrini açikladilar,daha nice kotulukler yaptilar ama ablam yinede gelseler afederim yinede içimde seviyorum onlari diyor, ve ben yinede onunla ara sira olsada msnden falan konusuyorduk yillarin hatirina,ama artik hatir matir kalmadi bittiler boylelerinden dost hiççç olmaz.
çok iyi oldu çok gormem bunlari,kendileri bassinlar gitsinler ne halleri varsa gorsunler, yazik bunun kocasinada çok aciyorum adami uyutup uyutup bilgisayarin basinda yaptiklarina bak, bazen kocasini uyarmak geliyor içimden ayakta uyuyor, ama neyse bana yakismaz elbet kendi birgun ogrenecektir.