H
HaLLoWeeN*
Forum Okuru
of yaa 2gundur bekliyorum kaydetmeyr çalisacagim yazilarini bilgisayara,ama konusmuyorlar herhalde yada ben belki geç geliyorum denk gelmiyorum.
akilsiz kafam daha once kaydetseydim.. çok lazim simdi bana, yoksa sinirlerimi bozucak iyice, açiklama istiyormus beyfendi, hakkiymis.. bu nasil sevgi nu kadarmiydi, bu kadar basitmiydi diyor bana yaaa gelde dövme bunu. yaramazliklari yapan o ve ben basitlestiriyorum...
simdi kayitlar olsaydi firlatirdim gozunun onune ozaman soze hiç gerek kalmazdi? açiklama yapmadim bekliyorum, sadece dedimki açiklamasi sende bende arama, geç aynanin karsisina kendinle yuzles ve cevabini alirsin ,ben istesem de açiklama yapamam cunku ne diyecegimi bilemiyorum dediydim. diyorki hiç bisey anlamamis bu saçmaliklardan ve umarim aklin çabuk basina gelir diyor.. aglayim mi guleyim mi kizlar siz soyleyin🙂
dedim aklim gayet basimda benim, Rabbim akli basinda olmayanlarin aklini basina getirsin🙂 ama varya oyle sakin sakin soyluyorum ki çildirtiyor onu, nasil bu kadar sakin olabiliyorum ben bile sasiriyorum kendime🙂
yani oyle masum rolu yapiyor ki kendi gozlerimle gormemis olsam nerdeysen gunahini aldim diyecegim.. bir daha ders olsun bana insaAllah.
cnm süpersin tebrik ederim sakin olman çok güzel aynen devam bağırıp çağırmadan kudursun iyice.sen cevabını o kızda ara de bişe derse yada kıza söylediği bi cümle aklındaysa onu söyle sana bişeyler hatırlatıyomu de.