selam kızlar bende 23 haftalık hamileyim.kızımız gelicek inşallah teyzeleri 🙂 kızlar sizdede oluomou ya ben kendimi hep hamile kalıcakmışım gibi hissediyorum :laugh: çok güzel bir duygu bebeğiini içinde büyütmek Allah herkese nasip etsin bu mucizeyi inşallah ama bazen yüzü koyun yatmayı kahve ve sigara ikilimi gece uykum gelmeden geç saatlere kadar uyanık kalkıp sabahın köründe dinç oalrak işe gitmeyi özlemiyoda diilim ,hatta çok özledim ama hepsini bebeişimle yapmak için can atıyorum her tekmesinde mirasa konmuş fakir gibi seviniyorum :laugh: inşallah haziran gelir =)))
Gelir güzelim Haziran da gelir Temmuz da , cok dogal duygular bunlar ben de senin gibi hissediyordum ama bak simdi gün sayiyorum 37 hafta + 3 günlük hamileyim. Zaman bir sekilde geciyor ve gectikten sonra da ne cabuk gecti diyorsun.. Ama simdi önümdeki 3 hafta sanki hic gecmicekmis gibi geliyor 🙂 Allahtan cok agarlasmadim hala disari cikip dolanabiliyorum. Ama o yüzükoyun yatmalari ben de cok özledim. Bir de doya doya kahve icmeyi gene her gün olmasa da günde 1 tane iciyorum arada. Bayiliyorum kahve kokusuna.. Benim de kizim olucak nasil sende eksi durumlari? Benim cnm portakal suyu gibi seyleri cok cekti ve hala daha doyamiyorum ictikce icesim geliyor 🙂