Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

ayy adıyla bir uzun ömürlü olsun canım su gibi çok güzel haytı olur inşallah

kızlar 24. haftada şeker tarama testim var 50 gr glikoz la yapılan ... Fakat ben dr. sormayı unuttum 🙂
bu teste açmı gideceğim yoksa tokmu bilgi verirseniz sevinirim.... :kiss:

canım kesinlikle aç gidiceksin ben hastahaneye giderken ilaç içmek için (böbrek ağrımdan) bir tane şekerli bisküvi yedim beni ogün geri yolladılar😀 sakına dikkat et aç gidiceksin benden önce hastahanede kan aldılar sonra 50 gr glikoz içtim bir sat sonra tekrar kan verdim ama aç olmak şart canım unutma...

Son düzenleme:

kızılım ben demır ılacımı bıle almadım seker testının oldugu gun ac gıtcen canım glıkoz yuklemesınden once bı kan vercen sonra yarım saat gecmeden glıkozu alıp bır saat yemeden ıcmeden beklıycen canım ben ılkını veremedım cunku dayanamayıp bosalttım ama ıkıncısını yavas yavas ıctım ve sukur verdım sende oyle yap cok ıse yarıo sımdıden gecmıs olsun canım kızın da adıyla yasasın saglıkla,hayırlısıyla canım:d040::d040::d040:

selam bende yeni hamileyım suan 6.haftanın içindeyım allaha sukur bende bi bulantı vs baslamadı inş. olmaz. olursada katlancas napalım 🙂 ilk dr randevumuz 8 hazıran, heycanla beklıoruz

selam bende yeni hamileyım suan 6.haftanın içindeyım allaha sukur bende bi bulantı vs baslamadı inş. olmaz. olursada katlancas napalım 🙂 ilk dr randevumuz 8 hazıran, heycanla beklıoruz

anyacım allah kucağına almayı nasib etsin cnm... bulantılar sanırım kişiden kişiye değişiyor... veeeee bildiğim kadarı ile dduyumlarımdan 🙂
kız anneleri daha çok bulantı yaşıyorlar .. erkeklerde bu olmuyor kaç arkadaşımda buna şahit oldum.....

Amin. Tesekkürler. Evet ama benım ablam bulantı yasadı ve erkek idi. Bakalım çin takvimine göre kız görünüyor.Benim simdiye dek baktıgım 15 kısıde çin takvimi yanılmadı.Ablamın dr una sormustu Dr u evet %90 tutuyor demişti. benım için farketmez yeterki sıhhatlı olsun cınsıyeti önemli deil.

Geri