Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

yaa ne mutlu size,, ben de o haftalara bi gelebilsem..acilde sabahlıyorum 2 gecedir..mide bulantısı beni mahvetti..kilo veriyorum : (( daa hamileliğimin tadını çıkaramadım bile 😕😕 serum alıyorum sürekli,,kollarım mosmor,,midem bana gıcık 😕
offf offf : ((

kızılcım kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah esra sen ve ben kız annesi olacağız allahın izni ile başka varmı kız bebek bekleyen arkadaşlar.....

yaa ne mutlu size,, ben de o haftalara bi gelebilsem..acilde sabahlıyorum 2 gecedir..mide bulantısı beni mahvetti..kilo veriyorum : (( daa hamileliğimin tadını çıkaramadım bile 😕😕 serum alıyorum sürekli,,kollarım mosmor,,midem bana gıcık 😕

özgecim kilo kaybetmen çok doğal bulantılarından dolayı kaybediyorsun bende öyle idim.. inşallah sende bu haftalara geleceksin canım... kiii 40 haftanı tamamlayıp meleğini kucağına alacaksın merak etme....

oyyy kıyamam yaa aynı bende öleydimm gece uykumdan kalkıp çıkarıyodum o derece yane doktorun mide bulantısı için ilaç vermedi mi canım ya bi nebze olsun hafiflerdii gerçi çok etkili omuyor aynen devam ediyorsun🙁( ama inan geçiyor hatırlamıyorsun bile o zamanları....Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

kızılcımm çok sevindim sağlıkla kucağına nasip etsin Allah inşallah cümlemizin tabiiii...gülgüzelim deli kız da kız bekliyor Allahın izniylee...herkes birbirini sayıyor burda bu arada gülgüzelinden 4 hafta sonra deli kız 5 hafta sonra ben 11 hafta sonrada sen ayyy heyecanlandım şimdidien.....

kızlar test sonuclarımı sonunda aldım ve doktoruma gosterdım seker testım ve dıger testlerım ıyı cıkmıs kızımda allaha sukur saglıklıymıs :yahoo::yahoo::yahoo:
doktorum buyuk testlerımın bıttıgını soyledı artık rutın konturollere gıtcem onumuzdekı ayın 23'unde yıne gıtcem ondan sonrakı zaman larda da sanırım 15 gunde bı gıderım 32. haftayı doldurmus olcam da onumuzde kı ay:d040::d040:
allahım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın kızlar..............amin

oyyy kıyamam yaa aynı bende öleydimm gece uykumdan kalkıp çıkarıyodum o derece yane doktorun mide bulantısı için ilaç vermedi mi canım ya bi nebze olsun hafiflerdii gerçi çok etkili omuyor aynen devam ediyorsun🙁( ama inan geçiyor hatırlamıyorsun bile o zamanları....Allah yardımcın olsun...
ilaçlarım var tabi ama işe yarıolar mı bilmem çünkü onları da çıkarıyorum : )) bugün hiç bulanmadı midem bi aksilik mi var doktora mı gitsem :laugh::laugh: geçicek die umuyorum...çok tşk ediyorum siz de geçicek dedikçe daa bi rahatlıyorum..şu bulantılarım geçse de hamileliğimin tadını çıkarsamm,, aş ersem falan :hungry:

kızlar detaylı ultrasondan çıktım yarım saat önce eve gelir gelmez size haber yazayım dedim.. Bebiş 2 litre suya ve 1,5 paket çikolataya dayanamadı veeee gösterdii sonunda :D:D😀

eveeeeeeeeeeet kızlar aramıza minik melek katılıyor kızım olacak allahın izni ile... okadar hareketliki sormayın valla kilosu 420 gram olmuşşşşş felaket bişi
herşey normal çıktı rabbime şükürler olsun

çok sevindim canım allah hepinize sağlıklı bebişler versin çok seviniyorum sizin adınıza allah ağrısız doğumlar versin sizlere

Evet kızlar kızımın isminide koyduuuuk.. Önce benim kararım sonra kayınvalidem ve kendi anneminde onayı ileeeeee 😀 eşim saf dışı kaldı garibim :D:D😀 DELFİN SU olacak.... birçok alternatif vardı fakat kimin önüne sunduysak herkes benim bulduğum ve ısrarlada olmasını istediğim fakat kimseyi baskılamadan sizce hangisi diye fikir aldığımda herkes DELFİN SU dediiiii :D:D veeee kızımın ismi konuldu.....

Geri