canım benimki detalı ultrasondada pozisyon değiştirmedi emin olmak için en çok güvendiğim mueyneydi ama yok yok açmıyo bacağını maşallah aynı anasıı😀 çok utanırmışş 🙂 ama diyorlar büyükk ihtimalle kızzz😀 derken erkek olurmuş 🙂🙂
Kıııııııııız ümidimi kırdınnnn beniiiiiiiiiiim yaaaaaaa .. benimkide göstermezseee
eeee yeter bende doğumda öğrenirim nasıl olsa ozaman hata payı olmuyo
amaaaaaaaan sağlıklı olsun da kız yada erkek fark etmez.. deeeeee işte insan severken bile kızım yada oğluşum demek istiyoooo
bende bebişim meleğim diye seviyom napiiiim :seker: bakalım inşallah gösterir ...
slm kızlar dunden bu yana hastaneyle ugrasıorum glıkoz yuklemesı yapıldı dun ama ben ac karna dayanamadım glıkoz yuklemesı yarım kaldı bu gun tekrar yapıldı ve sukurler olsun kanı verebıldım sonucu tamamını pazartesı alıp doktoruma gostercem ınsallah bı sey cıkmaz.dun yıne cınsıyetını ogrendım garantı olsun dıe sormustum doktora kızımda saolsun gosterıverdı annesıne ben bır ıkı ay once deıstırmıstım de hastanemı eskı hastanede de kız demıslerdı burda da yanı artık erkek dogarsa duser bayılırım yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli kız senin adına çok sevindim bebişin cinsiyetini biliorsun ben halaaa bilmiyorum sağolsun bebiş göstermiyooooooooooooo .... bir ara tam görünecekti net olmadığından dr. herhangi birşey söylemek doğru olmaz ama %80 erkek dedi... kendi kadın doğum dr. ise çıkıntı göremedim amaaaa sanki kız gibi dediii
bizimkisi muallakta yaneeee
inşallah pazartesi gösterirde net şekilde bende öğrenirim.... pazartesi günü detaylı ultrasonumuz var bakalım hayırlısı rabbim sancısız doğumlar nasib etsin hepimize
ben de az önce geldim doktordan... bayağı büyümüş be : )) allaha şükür herşey yolunda şimdilik...midem benimle inatlaşmaya dewam ediyor ama dayanıyorum... hepinizi takib ediyorum şimdilik hoşçakalınızzzzzz.....
özgecim herşeyin şimdilikde olsa yolunda gitmesine sevindim.. rabbim inşallah 40 haftanı sorunsuz şekilde bitirmeyi nasib etsin....
bizde biraz önce eşimin anneannesinden geldik bebişe ciciler örmüş sarı mavi beyaz yelekler patikler örmüşşşşş çok ciciler yaaaaaaa
esracım benim kızım 30 haftalık oldu çoğu gitti azı kaldı sabırsızlanıyoruz eşim ile birlikte hazırlıklarda bitti sayılır sadece beşiğimiz kaldı onuda beğendik ama almadık son ay eve getireceğim inşallah hayırlısı ile bebeklerimiz düyaya gelir sen kaçıncı haftadasın canım..
😀 slm kızlarr benimki sanki kız gibi hala net değil aman ne yapayım sağlıklı olsunda yeter... çok yakın bir arkadaşımın ikili testi yüksek oranda down sendromu çıktı ona çok üğzüldüm epeydirde bu sebepten girmiyorum siteye🙁 testi yeniledik profosere muayene oldu falan riski yine devam ediyor ama porofosör amniyo sentezi ısrarla tavsiye etmiyor kafası çok karışık kendisi beklemedi dua edelimde inşallah sağlıklıdır bebeği...gelelim bana gülgüzelim ben 26. haftamdayım canım sen maşallahhhh suphnallahh...hadi çoğu gitti azı kaldı güzel haberlerimizi verelim inaşallah...şimdilik selametle kalın hoşçakalın...
esracım arkadaşının adı üzüldüm bendeee... rabbim hakkında hayırlısı versin canım benim zor tabiii tüm dualarım tüm hamişlere ve kendime zaten rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasib etsin....
seninle aramızda 6 hafta varmış esra son doğurcan 6 hafta sonra 😀 ben
kızlar detaylı ultrasondan çıktım yarım saat önce eve gelir gelmez size haber yazayım dedim.. Bebiş 2 litre suya ve 1,5 paket çikolataya dayanamadı veeee gösterdii sonunda
😀
eveeeeeeeeeeet kızlar aramıza minik melek katılıyor kızım olacak allahın izni ile... okadar hareketliki sormayın valla kilosu 420 gram olmuşşşşş felaket bişi
herşey normal çıktı rabbime şükürler olsun