Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

ya kızlar mrh.ben hamile kalmak isteyenlerin listesindeyim ama orda kimse yok sanırım bende buraya yazma ihtiyacı duydum bi problemim var ama işin içinden çıkamıyorummmm

deli kız canım doktorunda söylüyor sağlık ocağındaki ebelerde söylüyor sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıyosun onlar zaten sana kaçıncı hafta aşı olacağını söylüyor doktora sormadan söylemiyor açıkçası sor o zaman bilgi veriyor 5 ve 6tıncı aylarda tatanoz aşısı yapılıyo bebeği doğum anında küf gibi bıçak ve makaslardan koroyomuş ilk aşı biraz kol ağrısı yapabiliyo sadece bir gün ama bazıları ateş yapıyomuş çok şükür bende olmadı umarım yardımcı olmuşumdur canım...

saol canım ınan cok yardımcı oldun bu arada aramıza hosgeldın fatos bı sorunum var demıssın hayırdır

selam gülgüzeli ben şu an 17 hafta 6 günlük hamileyim gelelim bebeğin hareketlerine çok bariz ve sistematik bir şekilde hissedemiyorum hatta bazen üzülüyordum ama bu gün hafifte olsa hissettim genelde çok ayakta kaldığımda bunu hissediyorum ama sen ondokuzuncu haftanda hissetim diyerek beni epey rahatlattın saol canım bu paylaşımın için gelelim aşı konusuna benim doktorumda bu konuda bir şey söylemiyordu ben sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım bana 5. ve 6. ayımda iki tane aşı yapıcaklarını sölediler ilk gebelikte böyle oluyormuş ikinci gebelikte yalnızca bir tane vuruluyormuşş ve ben dün üçlü test sonucum aldım şükür herşey normal dedi doktorum ve ekledi bu testin doğruluk payı sadece yüzde yetmiş ama alınabilecek en güzel buysa biz bunu aldık şükürler olsun rabbime.....

canım hani 28 ini bekleyecektin yine dayanamadın değilmi çok erken test yapmışsın döllenme geç olmuş olabilir bütün bunları sende bizim kadar biliyorsun gerçi hala regl olmadıysan... tam anlamıyla neler yaşıyorsun bziizmle açık açık paylaş regl oldunmu mesela... neler oldu anlat hadii...

esracım testlerde sorun olmamasına çok sevindim hareketleri için bebeğin sakın endişe etme söylediğim gibi ben 19 zuncu haftada hisstemeye başladım hatta tedirgin oldum doktoruma sordum bunun normal olduğunu söyledi çok şükür şimdi eşimde bende harektlerini hissediyoruz çok güzel bir duygu uyuduğunu uyandığını hisstettiriyor sana bir iki hafta sabret canım....

kızlar kan testimin sonucunu aldım sonuç negatif sanırım şuan için herşey yolunda..... 🙂 allah hayırlısı ile hepimize sonuna kadar gitmeyi nasib etsin

çok sevindim kızıl inş sonuna kadar herşey yoluna gider canım🙂 sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız🙂

Gözün aydın kızılcım Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin🙂