Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

esra ablam sana birkaç sorum var geçen ay 28 inde adet oldum bu ay 25 inde gelmesi lazım şimdi ben o bizim eski usülu denedim yukarda idi çok şaşırdım bakalım ne çıkacak sendede ölemiydi msn nye gelirsen bana yaz mutlaka

ahaaaa jeliiii ne diyon kızzz hadi bakalım hayırlsıı evet canım aynen öleydim normalde biliyosun bi kaç gün kala iiyor aşağıyaaa kıssss yoksaaaaa ayyy inşallah yaaaa hadi bakalım bi iki güne belli olur inşallah hayırlısı olurr... öpüldün canım

oleyyyyyyyyyy:yahoo::yahoo:şimdi o bebeği almak isteyen doktora selamlarımı söleeee budur işde budurrr ayyy nasıl sevindim kzıılım yaaaaaa yerim onu ben ay kıpırr kıpırmışş yavrummmm ayyyy birde doğum haberilerimizi versek hayırlısıyla....Allah hepimizi tamamına erdirsin canımm... ben henüz sonuçlarımı almadım malum mahrumiyetteyim birazz tez ulaşmıyor🙂 hayırlsıı artık öğrenir öğrenmezz paylaşıcam burda... öpüyorum hepinizi

valla canım doğru sölüyorsun aslında muaynehaneye girer girmez bi hareket yapmak lazım 😀 amaaaaaaaaa terbiyem müsade etmeeeeezzzzzz :dil::dil:
:D:D😀

jelıcım ınsallah guzel bı haber verırsın bıze canım kızlar gorumcemın hcg degerlerı dustu yanı bebek yok ıkı gundur onunla ugrasıoruz bellı etmemeye calıssada uzuldugu bellı oluyor yuzunden allahım herkese hayırlısını versın bebeklerımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın..........amin

kızlar haepinizin hayırlı haberlerine çok sevindim inşallah bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız benim 21 hafta 4 günlük oldu kızım şuana kadar gayet iyi gitti herşey inşallah hapimizinde sonuna kadar güzel devam eder aşılarınızı ne yaptınız esra senin kaç haftalık oldu canım bebeğim,hareketlerini hissediyomusun ben 19 haftalık hissetmeye başlamaştım ama şimdi kıpır kıpır çok hareketli çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşalah....

kıslar bugün test yaptım hegatif çıktı nasip değilmiş diyorum. çok üzldüm bu ay çok umutluydum ama olsun allahımın vardır bir bildiği. gebelik kısmına girmeyi düşünmüyorum artık.çok yıprandım okumak stemiyorum hiç bişey gebelikle ilgili. allah herkesin kucağına almayı naip etsin bebeişlerini sağlıklı şekilde.görüşürüz

canım benim seni en iyi ben anlıyabilirim🙁 7 kez tüp bebek yaptırdım hep hüsran sonuçlar negatif çıktı 4. tüp bebekte hamile kalmışım fakat rengli oldum ve farkına varmadım hamile olduğumun dokyorada gitmedim nasıl olsa rengli oldum diye meğer hamileymişim ama onu kaybettim 4 aylık kardımda öldü ama pes etmedim 8. tüp bebekte allah kızımı verdi bana ama ömrümden ömür gitti bu arada şimdi anlıyorum ki bu kadar üzülmemek lazım rabbim isteklerimizi yerine getiriyo umarım en kısa zamanda rabbim sanada verir bu arada testlerede pek inanma kan testi yaptır kesin sonucu al allah herkesin gönlüne göre versin🙂

kıslar bugün test yaptım hegatif çıktı nasip değilmiş diyorum. çok üzldüm bu ay çok umutluydum ama olsun allahımın vardır bir bildiği. gebelik kısmına girmeyi düşünmüyorum artık.çok yıprandım okumak stemiyorum hiç bişey gebelikle ilgili. allah herkesin kucağına almayı naip etsin bebeişlerini sağlıklı şekilde.görüşürüz

canımmmmmmm 🙁 üzülme bitanem elbet birgün sende hamiş haberlerini bize vereceksin öncelikle sabır canım biliyorum bunu demesi kolay diyorsun belkide amaaaaaa... İnanıyorumki en kısa zamanda hatta tam ümidini kestiğin noktada birgün bir bakacaksınki günün geçmiş veeee hamişsin...... İyi dileklerin için teşekkürler moralini hep yüksek tut ....

jelıcım o kadar kafaya takma cunku taktıkca ınadınaymıs gıbı olmuo sen hayırlısını ıste ve rahat ol bı de o gebelık testlerı ıdrarla yapıldıgı ıcın kesın sonuc vermeyebılıo cunku ıdrarındakı hcg degerının bellı bı sevıyeye gelmesı gerekıo bende butun belırtıler olmasına ragmen ıkı kez denedım ama negatıf cıktı en sonunda adetım gecıkınce yaptım o zaman pozıtıf cıktı.yada bazıları bozuk cıkıo onun ıcın negatıf gosterıo sen kesın sonuc ıcın bı kan testı yaptır denedıgınız eskı usulu hıc denemedım ama dogru cıktıgını bı cok kısıden duydum sen bence bı kan testı yaptır sonucuda bızımle paylas olurmu merakta bırakma bızı hayırlı haberlerını beklıoruz:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

kızlar artık bebegımın hareketlerını ellede hıssedebılıoruz dun aksam esım tekmesını hıssettıgını soyledı gercı ara ara benımde hıssettıgım oluodu ama bu onların bırbırlerıne ılk temasları esım hareketlerını hıssedınce bı tuhaf oldu bıde benım yerımde olsa napardı acaba:dil: ya gulguzelı sen asılarınızı unutmayın dıosun ama doktorum bana hıc asıdan bahsetmıo acaba saglık ocaklarına mı basvurmam gerekıo onlar mı bılgılendırıo bu konuda bızı sen bılırsın canım yardımcı olursan sevınırım

Geri