Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

eeeeeeeeeeeeee kızlar hadı ama noldu sonuclar bugun yaptırcaktınız ya esracım,kızılım noldu sonuclar hayırlı haberlerınızı beklıyorum bu arada ıyı bı haber de ben verıyım sıze gorumcem tupbebek denedıler dıodum ya dun kan verdı sonuc pozıtıf yarın gebelıgın seyrıne bakmak ıcın tekrar kan vercek ınsallah ondanda olumlu bı sonuc alırızda o da hayırlısıyla bu duyguyu tadar.................amın:kapiş::kapiş::kapiş:

:28::28::28:Kızlar sonuçlar sıcak sıcak elimdeeeeee :D:D😀

CRL : 52 mm NT KALINLIĞI : 0.8 mm. FHR: dakikada 165 atıyooooo 😀
kızlar bebiş çok hareketlii valla kıpır kıpır..... 🙂 kan testi 1 hafta sonra elime geçecek.... bilgilerinizeeee 😀 mucxxxxx

eeeeeeeeeeeeee kızlar hadı ama noldu sonuclar bugun yaptırcaktınız ya esracım,kızılım noldu sonuclar hayırlı haberlerınızı beklıyorum bu arada ıyı bı haber de ben verıyım sıze gorumcem tupbebek denedıler dıodum ya dun kan verdı sonuc pozıtıf yarın gebelıgın seyrıne bakmak ıcın tekrar kan vercek ınsallah ondanda olumlu bı sonuc alırızda o da hayırlısıyla bu duyguyu tadar.................amın:kapiş::kapiş::kapiş:

canımmmm senin adına çok sevindim inşallah olumlu sonuç alacaksındır inanıyorummmmmmm

çok sevindim canım inşallah herşey böyle yolunda gider o da bu dyuyguya tadar.

kızılım senin adınada çok sevindim inşallah hepinizin hamişliği sorunsuz gider mutlu biter canlarımmmm

esra ablam sana birkaç sorum var geçen ay 28 inde adet oldum bu ay 25 inde gelmesi lazım şimdi ben o bizim eski usülu denedim yukarda idi çok şaşırdım bakalım ne çıkacak sendede ölemiydi msn nye gelirsen bana yaz mutlaka

:28::28::28:Kızlar sonuçlar sıcak sıcak elimdeeeeee :D:D😀

CRL : 52 mm NT KALINLIĞI : 0.8 mm. FHR: dakikada 165 atıyooooo 😀
kızlar bebiş çok hareketlii valla kıpır kıpır..... 🙂 kan testi 1 hafta sonra elime geçecek.... bilgilerinizeeee 😀 mucxxxxx

oleyyyyyyyyyy:yahoo::yahoo:şimdi o bebeği almak isteyen doktora selamlarımı söleeee budur işde budurrr ayyy nasıl sevindim kzıılım yaaaaaa yerim onu ben ay kıpırr kıpırmışş yavrummmm ayyyy birde doğum haberilerimizi versek hayırlısıyla....Allah hepimizi tamamına erdirsin canımm... ben henüz sonuçlarımı almadım malum mahrumiyetteyim birazz tez ulaşmıyor🙂 hayırlsıı artık öğrenir öğrenmezz paylaşıcam burda... öpüyorum hepinizi

Geri