sheker şhey ne çabuk geçiyor zaman di mi🙂 walla ben bebişi tutturana kadar formda herkes doğurmuş/doğuruyor. Çok güzel telaşlar içim kıpır kıpır oldu walla🙂 HAdi bebişimiz annesine kavuşsun artık, yeterince bekledi di mi ama🙂 Allah kolaylıklar versin canım benim
Cnm bnm çok saol evet az kaldı gerçi şafak sayamıyorum eğer beklerse suyumuz falan yeterse 18 'i gibi giricem ALLAHIM izin verrse doğum'a.Zaman çabuk geçiyor ama inan bana son zamanlar hiiiiiiiiiiiç geçmiyo gibi sanki.Dönüp arkama baktğımda ben nasıl dayanmışım o kadar ay nasıl dayanmışım diyorum🙂sizde baya büyümüşsünz maaşallah.Kızın sağlıklı bi hamilelik geçirir inşallah anneciğine🙂gebeliğin bu zamanları çok rahat emin ol.İçinden ne geliyosa yap kendini yormadan tabii ki.Bol bol uyu rahat yatmanın tadını çıkar.Son haftalar biraz daha sıkıntılı oluyo şikayet olmasın MEVLAMA.
İyi dileklerin için çooooook teşekkür ederim ALLAH razı olsun cnm RABBİM sana da hayırlı sağlıklı bi evlat dünyaya getirmeyi nasip etsn inşallah.Sen nasıl bi doğum şekli düşünüyosun bu arada?